...
SAS Zombie Assault 4 Игра Андроид бесплатно преземање

SAS Zombie Assault 4 Игра Андроид бесплатно преземање

SAS Zombie Assault 4 Игра Андроид бесплатно преземање

Играта SAS Zombie Assault 4 за Android бесплатно преземање Со инсталирање на оваа игра, која е производ на креаторите на Bloons TD 5, ќе ја доживеете најдобрата игра со пукање и убивање зомби.

Преглед:SAS Zombie Assault 4 Игра Андроид бесплатно преземање

Во возбудливата игра SAS: Zombie Assault 4, со три различни ликови опремени со напредно оружје и робустен оклоп за ловење зомби и чистење на околината. Arrow.io Игра Андроид бесплатно преземање.SAS Zombie Assault 4 Игра Андроид бесплатно преземање

Во динамичната игра со предизвикувачките фази на играта, ќе ви биде дозволено да комуницирате со 4 луѓе во мултиплеер за да преживеете во апокалиптичниот свет и последната надеж на човештвото со зомби….SAS Zombie Assault 4 Игра Андроид бесплатно преземање

Карактеристики на играта на SAS: Zombie Assault 4:

– Способност да го изберете саканиот лик од три знаци со неговите уникатни карактеристики

 

- Има систем за надградба за оружје, оклоп и вештини за карактер

- Способност да се борите против непријателите и различните претседателиSAS Zombie Assault 4 Игра Андроид бесплатно преземање

SAS Zombie Assault 4 Игра Андроид бесплатно преземање

SAS Zombie Assault 4 Игра Андроид бесплатно преземање

Играта SAS Zombie Assault 4 за Android бесплатно преземање Опасните и моќни зомби брзо го уништуваат човештвото и претставуваат голема закана, а само специјалните сили на SAS со напредно оружје и специјални вештини можат да се спротивстават на оваа опасност.

Игра v1.9.0 Apk за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48