...
Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android од Null48.com Бесплатно преземање софтвер и игри за Android и Ios што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Shadow Blade Shadow Blade игра предизвикувачка игра за системот Андроид. Game Shadow Blade е тридимензионална графичка средина. Играта е погодна за сите системи Андроид 2.3.3 и погоре,

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android

се надевам дека уживате во преземањето на звучникот.Уште една одлична игра: Игра GT Racing 2 The Real Car Experience Игра Ios бесплатно преземање.

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android

 

Некои карактеристики на играта Shadow Blade:

– Тридимензионална средина

– Графика

- Акциона игра

- Погоден за сите возрасти

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Погоден за сите системи Андроид 2.3.3 и погоре.

Куро е млад човек во неговата потрага да стане сечилото на сенка.

Тој мора да ги бара учењата на последниот преостанат нинџа мајстор.

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android

Himе го водите низ предизвикувачки нивоа, околу безброј стапици, прикрадени минати непријатели или точно над нивните мртви тела.

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android
Shadow Blade е брза акциона платформер игра за уреди со Android со интуитивни контроли на допир.

Се одликува со интуитивни контроли на допир и низа оружја и предизвикувачки нивоа.

Да се ​​стане нинџа е на дофат на раката Вклучува поддршка за таблет.

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android

 

Играјте Shadow Blade Shadow Blade за Android со податоци директно од страницата за преземање American

За повеќе информации : Google Play

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android

Бесплатно преземање на играта Shadow Blade за Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Дадовме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра v1.0.5 За Android + податоци

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Инсталер за преземање игри Shadow Blade v1.0.5 Големина 22 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете датотеки со податоци за играта Shadow Blade v1.0.5 Големина 95 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48