...
Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android

Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android

[button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jundroo.SimplePlanes&hl=en”] Google Play[/button]

Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер и игри за Android и Ios.

Преглед:

Во SimplePlanes секоја авиокомпанија според вашата слика што можете да ја вклопите во реалноста.Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android

Различните компоненти на склопот за да можете сами да го направите вашиот омилен авион.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Shadow Wars за Android.Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android

Различни компоненти на авионот како што се крилата и дизајнот на моторот и креативноста во оваа мерка.Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android

Откако ќе го направите вашиот омилен авион, може да лета како пилот за да ја тестира моќта.Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android

Во оваа игра ја имате целата опрема потребна за изградба на моќен авион ќе ја има.Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android

Распределба на делови од авиони, движечка сила на моторот зад порастот на моќта и влијанието, сите детали се во играта.

Друго Опис: Simpleplanes серија симулациски игри Компанијата Jundroo, која има над 500 илјади преземања и инсталирани.

Оваа игра ви овозможува да го искусите летот на авиокомпанијата што ќе ве направи и состави.

Преземањето е многу едноставно: изберете ја саканата датотека и кликнете „преземи бесплатна игра на американски веб-страница“, потоа изберете Која верзија ви треба.

Автор: Jundroo, LLC

Извештај: Означете како несоодветно

За повеќе информации : игра.гогл

(Андроид и IOS) Игри и апликации бесплатно преземање од Null48, со чудовишта директна врска до страницата за преземање Обединето Кралство.

Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android

Бесплатно преземање на играта Simpleplanes за Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтверот.