...
Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/spider-rite-of-the-shrouded-moon/id767546279?mt=8″] App Store[/button]

Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра Бесплатно преземање iOS Оваа игра има одлична графика и музиката што се користи во неа е многу восхитувачка. Исто така, играта го поддржува и центарот за игри.

Преглед:Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Опис: Нова идеја што доведе до многу награди и добра критика на играта.Бесплатно преземање на играта My Om Nom Ipa за iOS.Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

ти си пајак кој живее во голема куќа и треба да поминеш низ многу тајни.Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Една од одличните карактеристики на оваа игра е тоа што атмосферата на играта се менува со времето во вашата област!Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Spider: The Rite of the Shrouded Moon од студиото Tiger Style е објавен за 4.99 долари во App Store.Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Предлагам да не ја пропуштите оваа фантастична игра.

Преземете Spider: Rite of the Shrouded Moon за iPhone и iPad Spider: Rite of the Shrouded Moon
Цена: 4.99 УСД
Категорија: Игри за iPhone и iPad | Интелектуална | авантура
Производител: Tiger Style
Датум на издавање: 06 август 2015 година
Последно ажурирано: Декември 16, 2012
Верзија: 1.1.1
Големина на датотека: 908.2 МВ
Продавач: Игри во стил на тигар
Резултат: 4.5
Применлива возраст: 9+
Компатибилност Потребна е iOS 7.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра Бесплатно преземање iOS Играта има фасцинантна приказна што ја фаќа кога станува збор за играње.