...
Бесплатно преземање на играта SpongeBob Diner Dash Deluxe Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта SpongeBob Diner Dash Deluxe Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта SpongeBob Diner Dash Deluxe Ipa за iOS

SpongeBob Diner Dash Deluxe Ipa Game iOS Бесплатно преземање Повлечете и кликнете за да го испратите SpongeBob на масата за клиенти. Примајте нарачки, купувајте клиенти и собирајте одлични совети за да го надградите вашиот ресторан! има убава и привлечна игра и прекрасно опкружување.

Преглед:Бесплатно преземање на играта SpongeBob Diner Dash Deluxe Ipa за iOS

Опис: Нова и многу возбудлива игра со SpongeBob која предизвикува многу зависност.SHADOWGUN Ipa игра за iOS бесплатно преземање.Бесплатно преземање на играта SpongeBob Diner Dash Deluxe Ipa за iOS

Г-дин Рак еднаш ја прошири својата империја во ресторанот Краби Пети. Помогнете му на SpongeBob SquarePants, сервирање и сервирање на сите видови риби на дното на пет шарени бикини ресторани.

Запознајте специјални гости ѕвезди како Патрик Стар и други
Добијте многу часови забава на брзо ниво
Купете големи бонуси во продавниците
Поврзете се со GameCenter за да ја прикажете вашата оцена
Отклучете ги другите ресторани, вклучително и Goo Lagoon и Crab Casino, со купување во апликацијата
Играјте на iPhone и iPad

Дополнителни информации:
iOS ќе ви овозможи да се најавите во рок од 15 минути од првото купување во вашата апликација. Дополнителни купувања нема да бараат од вас повторно да ја внесете лозинката во овој интервал од 15 минути.

Ова е карактеристика на софтверот iOS, но не е под наша контрола.
Ресторанот за убавина на SpongeBob собира лични податоци за корисниците, како и нелични кориснички податоци (вклучувајќи збирни податоци), се поврзува со апликации за социјални медиуми од трети страни и нуди купувања во апликација.

Корисничките податоци се собираат според важечкиот закон, како што е COPPA.

Корисничките податоци може да се користат, на пример, за одговор на барањата на корисниците; да им овозможи на корисниците да користат одредени функции и услуги; да ги персонализирате содржините и рекламите и да управувате и да ги подобрите услугите на Nickelodeon.

како и Ник и неговите филијали, нема да бидат одговорни за собирање или користење на вашите лични податоци и информации за Apple. Употребата на оваа апликација зависи од договорот за лиценца со крајниот корисник Nickelodeon.

Последно ажурирани: Јануари 19, 2011
Верзија: 3.1
Големина на датотека: 47.2 МВ
Продавач: Viacom International Inc.
Резултат: 4
Применлива возраст: 4+
Компатибилност Потребна е iOS 4.3 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Бесплатно преземање на играта SpongeBob Diner Dash Deluxe Ipa за iOS

SpongeBob Diner Dash Deluxe Ipa игра за iOS Бесплатно преземање PlayFirst и Nickelodeon ви го носат неверојатниот пресврт на спринтот за вечера со детски Боб! Користете SpongeBob за да апсорбирате моќ од 5 ѕвезди!