...
Глупави зомби 3 Игра Ios бесплатно преземање

Глупави зомби 3 Игра Ios бесплатно преземање

Глупави зомби 3 Игра Ios бесплатно преземање

Бесплатно преземање на играта на глупави зомби 3 на Ios од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед:

Stupid Zombies 3 Најновата верзија на серијата Stupid Zombies, развиена од GameResort, се обезбедува бесплатно за корисниците на iOS и таблетите.Глупави зомби 3 Игра Ios бесплатно преземање

Треба да се борите во играта на апокалиптичниот свет со опасни зомби криминалци и да ги соблечете.Уште една одлична игра: Игра Небо за летање: Бездушен Левијатан Игра Ios бесплатно преземање.Глупави зомби 3 Игра Ios бесплатно преземање

Мора да бидете нападнати од зомби насекаде.Глупави зомби 3 Игра Ios бесплатно преземање

Треба да се најдете како преживеан колку што можете повеќе за да најдете безбедно место.Глупави зомби 3 Игра Ios бесплатно преземање

Глупавите зомби се вратија за малтретирање, а нашите херои стојат пред нив и се борат со нив.Глупави зомби 3 Игра Ios бесплатно преземање

Во оваа игра со луди геометриски ознаки, мора да се обидете да ги убиете зомбите.

Можете да го летате татнежот со големи, деструктивни експлозиви!

Игра Глупави зомби 3:

- Постојат 4 различни типови на борбени оружја: сигурна пушка, пиштол за фрлање пламен, рачно изработен RPG пиштол баба и оружје бомбардери од новата генерација.

- Има над 120 предизвикувачки фази на зомби

- Способност да играте со пријателите и лесно да го зачувате вашиот напредок онлајн

– Поправете некои проблеми во ова издание

Преземањето е многу едноставно: изберете ја саканата датотека и кликнете „преземи бесплатна игра на американски веб-страница“, потоа изберете Која верзија ви треба.

Автор: GameResort LLC

Извештај: Поддршка за глупави зомби 3

За повеќе информации : iTunes

(Андроид и IOS) Игри и апликации бесплатно преземање од Null48, со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

Глупави зомби 3 Игра Ios бесплатно преземање

Бесплатно преземање на играта на глупави зомби 3 Ios кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтверот.

Игра v1.5 за iOS

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48