...
Бесплатно преземање на апликацијата TextMask Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата TextMask Ipa за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/textmask/id585660884?mt=8″] App Store[/button]

TextMask Ipa апликација iOS Бесплатно преземање апликација за објавување графики и убави објави на вашите фотографии. Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Преглед:Бесплатно преземање на апликацијата TextMask Ipa за iOS

Ако сакате да видите повеќе примероци на слики создадени со оваа апликација, обидете се да најдете #TextMask на Instagram!Бесплатно преземање на апликацијата TextMask Ipa за iOS

 

Покрај тоа, можете да инсталирате датотеки со фонтови испратени од други апликации, како што се Mail и Dropbox.Бесплатно преземање на апликацијата TextMask Ipa за iOS

забелешка:
Ако инсталирате премногу фонтови, ова може да доведе до паѓање на апликацијата. Намалете го бројот на датотеки со фонтови.Бесплатно преземање на апликацијата TextMask Ipa за iOS

TextMask е едноставна Карактеристики на апликациите:

Повеќе од 200 различни фонтови

Инсталирајте го вашиот сопствен фонт

Промена на големина

Променете ја висината на столбот

Убави бои за употреба при пишување.Бесплатно преземање на апликацијата TextMask Ipa за iOS

Како да инсталирате фонтови
Со iTunes, можете да копирате датотеки со фонтови помеѓу вашиот компјутер и TextMask на вашиот iOS уред.

Изберете го iOS уредот во делот iTunes Devices.
Кликнете на јазичето Апликации и скролувајте надолу.
Изберете „TextMask“ во делот „Споделување датотеки“.
Повлечете ги датотеките .ttf или .otf во вашите документи.
Рестартирајте ја TextMask.

Преземете TextMask за iPhone и iPad – Прекрасни објави за вашите фотографии TextMask.Бесплатно преземање на апликацијата Ipa за скенирање документи за iOS.
Цена: 1.99 УСД
Категории: Фотографии и видеа
Производител: youthhr
Датум на издавање: 18 декември 2012 година
Последно ажурирано: Декември 13, 2013
Верзија: 1.9.1
Големина на датотеката: 9.5 MB
Продавач: Јусуке Хори
Резултат: 3
Применлива возраст: 4+
Компатибилност

Бесплатно преземање на апликацијата TextMask Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата TextMask Ipa за iOS