...
Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land

Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land

Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land

Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land на Ios од Null48.com.

Преглед:

The Walking Dead No Mans Land е една од игрите графики и многу елегантен стил на хорор игра, стратегија и играње улоги, која сега ја имаат добиено повеќе од 100 милиони корисници ширум светот.

Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land
Денес сме една од најновите верзии на играта The Walking Dead No Mans Land, која се надеваме дека ќе биде од интерес за сите корисници.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land за Android.

Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land

Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land

Карактеристики на играта The Walking Dead No Mans Land:– Тридимензионална средина- Графиката е многу квалитетна HD игра

– Жанр хорор и стратешки

– Моќни пиштоли

- Играјте на различни места

– Играјте онлајн

– Користете ги сите познати ликови

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддржува iOS 8.0 Android 4.0 и нагоре и нагоре

Кога мртвите воскреснуваат, бегај!

Сигурно ќе уживате во неговата фасцинантна игра.

следните линкови за преземање на нашата игра.

Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land

Промени во новата верзија:– Воведување херои, нови ликови Дерил, Рик и Михон итн.- Хероите воведуваат нови функции- Разни оптимизации и поправени грешки Игри.Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : iTunes

Бесплатно преземање на играта The Walking Dead No Mans Land

The Walking Dead No Mans Land Game Ios Бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта & Софтвер.

Игра v2.3.3 за Ios

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја играта за iPhone The Walking Dead No Mans Land – верзија v2.3.3- (Преземи директно) Големина 335 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Игра v2.0.1.3 за Ios

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја играта за iPhone The Walking Dead No Mans Land – верзија 2.0.1 – (Преземи од App Store) Големина: 291 MB: КЛИКНИ ТУКА

Преземете ја играта за iPhone The Walking Dead No Mans Land – верзија 0.80.3 – (Преземи директно) Големина 335 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48