...
Бесплатно преземање на апликацијата TonNaro Lite 2014 за Android

Бесплатно преземање на апликацијата TonNaro Lite 2014 за Android

Бесплатно преземање на апликацијата TonNaro Lite 2014 за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Бесплатно преземање на апликацијата TonNaro Lite 2014 за Android

Контрола, протресете го телефонот за да ги промените поставките за звук и неговата точна позиција со помош на GPS, софтверот открива брзински камери погодни за сите системи Андроид 1.6 е вклучен, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа апликација.Уште еден одличен пост: Бесплатно преземање на апликацијата File Expert HD Pro за Android.

Повеќе од 2 500 000 играчи

Во свет преполн со мртвите, вие преживеавте…, но колку долго?

Кога мртвите воскреснуваат, бегај!

Сигурно ќе уживате во неговата фасцинантна игра.

следните линкови за преземање на нашата игра.

 

Некои карактеристики на софтверот TonNaro Lite:– Контролирајте ги автопатите со камери за надзор

– Ги држи сите информативни камери за автопатишта Техеран, Карај и Ком

– Аларм со вибрации, аларм и трепкање

– Контролирајте ја брзината на возилото

– Предупредете ја одредената брзина

– Предупредете ги камерите за видео надзор од 500 метри

– Можност за поднесување камери

- Софтвер за извршување целосно офлајн без интернет

– Контролирајте го светлото на блицот

– Протресете ја контролата на телефонот

– Променете ги поставките за звук

– Прилагодете го GPS-от со помош на позиција

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Погоден за сите системи Android 1.6 и повеќе…

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

Бесплатно преземање на апликацијата TonNaro Lite 2014 за Android

Бесплатно преземање на апликацијата TonNaro Lite 2014 за Android Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.