...
Touchgrind Skate 2 Игра Ios бесплатно преземање

Touchgrind Skate 2 Игра Ios бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/touchgrind-skate-2/id720068876?mt=8″] App Store[/button]

Бесплатно преземање на играта Touchgrind Skate 2 на Ios од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Бесплатно преземање на играта Apk Android Touchgrind Skate 2

Преглед:Touchgrind Skate 2 Игра Ios бесплатно преземање

Touchgrind Skate 2 Games како тркачка аркадна игра и е наменета за платформите Ios.Touchgrind Skate 2 Игра Ios бесплатно преземање

Направете ја играта различни и возбудливи нивоа за предизвикување на играчите. Со екран на допир, играчите мора да преземаат драматични движења на скејтбордот.Touchgrind Skate 2 Игра Ios бесплатно преземање

Натпреварите земјиште наменети во која било фаза од играта е различно во секоја фаза Поради заработените поени може да се најдат повисоки нивоа.високо поддржано. Уште една одлична игра: KREO CityVille Invasion Игра Андроид бесплатно преземање.Touchgrind Skate 2 Игра Ios бесплатно преземање

Исто како и во вистинското скејтбординг или фингбординг, Touchgrind Skate 2 е игра на вештина за која се потребни 10 минути за да се разбере, но цел живот да се совлада.

Научете ги триковите, завршете ги предизвиците и отклучете нови делови за скејтборд

Touchgrind Skate 2 Игра Ios бесплатно преземање

  • Карактеристиките на играта:

– Жанровски натпревари и емотивни

– Тридимензионален

– 4 модели на скејтборд

- различни нивоа

- Погоден за висок Ios 6

За повеќе информации: iTunes

Touchgrind Skate 2 Игра Ios бесплатно преземање

Touchgrind Skate 2 Game Ios бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.