...
Truck Simulator Europe 2 HD игра Андроид бесплатно преземање

Truck Simulator Europe 2 HD игра Андроид бесплатно преземање

[button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thetisgames.googleplay.trucksimulator2017.paid&hl=en”] Google Play[/button]

Truck Simulator Europe 2 HD игра за Android бесплатно преземање Дали сте во втората серија од популарната игра Truck Simulator Europ за продолжување на испораката во Европа на вашиот паметен телефон и таблет.

Преглед:Truck Simulator Europe 2 HD игра Андроид бесплатно преземање

По години од првата серија на игри и ентузијазмот на играчите од целиот свет, развивачите на игри решија да создадат уникатно искуство со сценарија и камиони.Бесплатно преземање на играта Oddworld Munchs Oddysee за Android.Truck Simulator Europe 2 HD игра Андроид бесплатно преземање

Во оваа игра ве чекаат повеќе од 100 фази со 13 тешки возила за да транспортирате големи пратки низ големите европски градови и да ги постигнете своите цели.Truck Simulator Europe 2 HD игра Андроид бесплатно преземање

Сега можете да предизвикате други играчи преку Интернет во оваа единствена игра со симулатор.Truck Simulator Europe 2 HD игра Андроид бесплатно преземање

Креаторите на игри подготвија различни сценарија во европските градови за љубителите на оваа серија да создадат најдобро искуство во возењето со тешки возила.Truck Simulator Europe 2 HD игра Андроид бесплатно преземање

Се надеваме дека ќе уживате во овој нов симулатор!

Карактеристики на играта Truck Simulator Europe 2:

– 13 нови камиони со 20 различни типови товари за превоз

– Има 133 мисии кои треба да се завршат

– Имајте европска карта со сите градови

- Реална физика

– Вештачка интелигенција за автомобили на патиштата

– Присуство на нови сообраќајни знаци со реални ограничувања на брзината

– Има GPS систем кој ќе ве води на маршрутата и предупредува за ограничувањата на брзината и сообраќајот

– Присуство на камери внатре и надвор од кабината

– Способност да го контролирате вашето тешко возило со виртуелен џојстик или акцелерометар

– 8 временски услови со дневен и ноќен систем и избор на датум

Truck Simulator Europe 2 HD игра Андроид бесплатно преземање

Truck Simulator Europe 2 HD игра за Android Бесплатно преземање Truck Simulator Europe 2 е најдобро симулираната игра за возење со тешки возила.