...
Бесплатно преземање на апликацијата Vjay Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата Vjay Ipa за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/vjay/id523713724?mt=8″] App Store[/button]

Апликацијата Vjay Ipa за iOS Бесплатно преземање Микс и споделете ги вашите омилени музички видеа од iTunes или комбинирајте песни од вашата музичка библиотека со вашите сопствени видеа во интерактивно аудиовизуелно искуство. Vjay е моќна, лесна за употреба алатка за млади видео едитори и музички миксери .“ САД денес

Преглед:Бесплатно преземање на апликацијата Vjay Ipa за iOS

Опис: Со оваа програма можете да мешате свои филмови и звуци без професионално знаење.Бесплатно преземање на апликацијата You Doodle Pro Ipa за iOS.Бесплатно преземање на апликацијата Vjay Ipa за iOS

Ви го претставуваме vjay – mashup музика и видео. Вклучува повеќе од 15 ексклузивни бонуси за видео клипови од Снуп Дог познат како Snoopy Lions, The Far East Movement, Eclectic Approach, J-Live, VJ Loops и многу повеќе, за да можете да започнете веднаш!Бесплатно преземање на апликацијата Vjay Ipa за iOS

Билтен за вести:
„Режирај ја сопствената музичка видео игра“ Gizmodo
„Ако имате и најмала тенденција да пуштате видео, ќе ви се допадне vjay“. TUAW
„Тој има многу ремикси на миксерот или плеерот“. Форбс
„Vjay е само лесна креативна апликација што iPad ја создаде за неа“. МеклајфБесплатно преземање на апликацијата Vjay Ipa за iOS

Награди:
Најдобра продавница за апликации за 2012 година
– ABC News: Топ 50 iPad-и
– Избор на уредник во App Store во повеќе од 100 земји
– Добитник на MT Music Award 2013 годинаБесплатно преземање на апликацијата Vjay Ipa за iOS

Потребен е iPad 2 или понова верзија, со iOS 5 или понова верзија. Подобрено за новиот iPad.

– Директен пристап до корисничките медиуми (музички клипови, филмови, филмски клипови, музика) на уредот
- Интеграција во iTunes Store (пребарување, прегледување, прегледување и купување музички видеа на изведувачот)
Најдобра апликација за уредување видеа на iPad со vjay vjay
Цена: 9.99 УСД
Категории: Фотографии и видеа
Производител: algoriddim GmbH
Датум на издавање: 07 јуни 2012 година
Верзија: 1.4.5
Големина на датотеката: 343.3 MB
Продавач: algoriddim GmbH
Резултат: 4
Применлива возраст: 4+
Компатибилност: Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Компатибилен со iPad

Бесплатно преземање на апликацијата Vjay Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата Vjay Ipa за iOS Можете дури и да додавате свои клипови во вашата мешавина користејќи ја вградената камера на вашиот уред за да додадете специјални ефекти.