...
Бесплатно преземање на апликацијата Википедија Ios

Бесплатно преземање на апликацијата Википедија Ios

Бесплатно преземање на апликацијата Википедија Ios

Бесплатно преземање на апликацијата Wikipedia Ios од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Википедија е една од најголемите и најсеопфатните програми на формални и вештачки, референцата за сите iPhone и Android е објавена и моментално е оценета со 4.5 од 5.0 во Apstvr и е Play Store. Денес, повеќе од 100 милиони корисници ширум светот ја преземале апликацијата.

Бесплатно преземање на апликацијата Википедија Ios

релевантна слика и опис на врвот на статиите.Галерија со слики: допирање на слика ви ја прикажува сликата на цел екран во висока резолуција, со опции за лизгање налево/десно за прелистување дополнителни слики. Описи од Википодатоци: при пребарувањето, секој резултат од пребарувањето сега содржи брз опис што помага да се контекстуализира резултатот. Овие описи се прикажани и во други области на апликацијата, како во близина. Предлози за написи: скролувајте до дното на статијата за да видите предлози за тоа што би можеле да прочитате следно. Друга одлична апликација IOS: Бесплатно преземање на апликацијата Dropbox Ios.

Бесплатно преземање на апликацијата Википедија Ios

  • Апликацијата има Википедија:

- Можност за зачувување на статии

- Прочитајте ги сите написи офлајн

- Можност за пребарување на статии по тема блиску

– Прочитајте ја статијата на друг јазик

- Најдете дом

– Допрете ги читањата

– Можност за прегледување на последните прегледи на страници

- Побрзајте да дадете сметка за полесно уредување статии

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддршка за Android 2.3 и погоре и iOS 7.0 и погоре

Бесплатно преземање на апликацијата Википедија Ios

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на апликацијата Википедија Ios

Бесплатно преземање на апликацијата Википедија Ios

Бесплатно преземање на апликацијата Википедија Ios

Бесплатно преземање на апликацијата Wikipedia Ios кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, Дадовме директна врска целосно поставување на играта и софтверот.

AppV 4.1.7 – Преземете го Apstvr Големина 7 MB

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48