...
Бесплатно преземање на апликацијата „Видео Ultimate“ за пишување на IOS

Бесплатно преземање на апликацијата „Видео Ultimate“ за пишување на IOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/write-on-video-ultimate/id725956817?mt=8″] App Store[/button]

Апликација за пишување видео Ultimate Ios бесплатно преземање, ќе уживате во досадната работа на уредување на вашето видео! Со овој софтвер можете лесно и лесно да ракувате со вашиот софтвер на едноставен и брз начин со скрипта.

Преглед:

Бесплатно преземање на апликацијата „Видео Ultimate“ за пишување на IOS

Со Write-on Video Ultimate, Write-on Video Ultimate ви помага лесно да креирате неверојатни видеа и слајдови во лесна за употреба околина без претходно знаење и аматерски.Апликација за прелистувач на датотеки Ios бесплатно преземање.Бесплатно преземање на апликацијата „Видео Ultimate“ за пишување на IOS

Овој софтвер е потполно бесплатен за да не морате да поминувате низ сложена измама за лесно да ги уредувате вашите видеа.Бесплатно преземање на апликацијата „Видео Ultimate“ за пишување на IOS

Карактеристики на софтверот за пишување видео Ultimate:

-Ако имате интуитивен времеплов за уредување

– Изберете, исечете и спојте различни делови користејќи различни алатки

– Додајте титл: Поставете го стилот на фонтот, бојата и позицијата на текстот по ваш вкус

- Можност за додавање музика

– Користете статични и анимирани ознаки за да го направите вашето видео попривлечно

– Можност за користење на 21 различен филтер

– Увезете слики и видеа од прелистувачот, камерата и фото албумот

- Користете ознаки за управување со вашите видеа

– Споделете видеа уредени на YouTube, Facebook, Twitter или e-mail

– Направете едукативни видеа со преводи и прикажувајте клучни точки во секоја сценаБесплатно преземање на апликацијата „Видео Ultimate“ за пишување на IOS

Бесплатно преземање на апликацијата „Видео Ultimate“ за пишување на IOS

Бесплатно преземање на апликацијата „Видео Ultimate“ за пишување на IOS

Бесплатно преземање на апликацијата Video Ultimate за пишување на Ios Можете исто така да ги споделите вашите идеи и идеи со внесување на вашиот PDF документ.