...
Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/zen-brush/id382200873?mt=8″] App Store[/button]

Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS Создадете дела што ја емитуваат вистинската атмосфера и изберете го најдобриот образец за нашата позадина од нашата голема колекција. Можете лесно да ја објавите вашата работа на Twitter. * Хаштаг #ZenBrush

Преглед:Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS

Опис: Зен четката ви дава многу можности да ви даде поинакво чувство за сликање, чувство што може да им се допадне на некои луѓе повеќе отколку слики на платно и хартија.Cалкулатор HD за iPad Ipa апликација iOS Бесплатно преземање.Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS

Zen Brush 2 сега е наследник на оваа апликација.
Можете да го најдете со пребарување на „Zen Brush 2“ во App Store.Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS

Zen Brush е апликација која ви овозможува лесно да уживате во чувството на сликање или цртање со четка.Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS

Карактеристики
- Шаблон за стил на заднина (65 видови).
– Лизгач за прилагодување на големината на четката.
– Достапни се 3 вида мастило.
Бришач
– Функција за поништување (1 пат).
Извези во Camera Roll.
Функција за пораки на Твитер.
– Поддршка за симулирани ефекти на притисок врз основа на големината на областа на допир.
(IOS 8 и понова верзија / iPhone (5 или понова верзија), само iPad (2 или понова верзија)).
Чувствителност на пенкалоБесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS
(Intuos Creative Stylus / Pogo Connect / Jot touch / Jaja Stylus / Cregle iPen 2)

ДЕМО ФИЛМ (YouTube)


* Пребарајте „PSOFT Zen Brush“ на YouTube!

Само наведете ја позадината. Изберете ја вашата четка и почнете да влечете

атрибути:

65 различни и убави позадини
Одредете ја големината на четката
гума
Копче за враќање
удел
И…

Преземете Zen Brush – Цртајте прекрасни слики на вашиот iPhone и iPad Zen Brush
Цена: 2.99 УСД
Категории: Забава
Производител: PSOFT
Датум на издавање: 21 јули 2010 година
Последно ажурирано: Декември 16, 2012
Верзија: 1.37
Големина на датотеката: 51.9 MB
Продавач: P SOFTHOUSE Co., Ltd.
Резултат: 4.5
Применлива возраст: 4+
Компатибилност Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата Zen Brush Ipa за iOS Ова му олеснува на секој да изведува брзи потези без да влијае на сјајот на четката.