...
Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер и игри за Android и Ios што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

 Преглед:

Бади и јас и моите пријатели играме со најновата верзија За сите издадени уреди.

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

играта мои пријатели и со многу висока графика и дводимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 2.3 и iOS 4.3 е ​​отворена, се надевам дека ќе уживате во преземањето на оваа игра. iOS 4.3 и погоре е висока, се надевам дека уживате во преземањето на оваа игра.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта на мртов ефект за Android

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

Некои карактеристики на играта Бади и јас:

– Дводимензионална средина за игра

- Висока графика на играта

- Жанр авантура

- Погоден за сите возрасти

- Споделете резултати пријатели

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Погоден за сите iOS 4.3 системи Android 2.3 и нагоре и нагоре.

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android
Истражете го светот на соништата со Бади, во оваа наградувана бескрајна авантура за пријателството Секоја вечер, едно младо момче се враќа во истиот сон за да си игра со својот магичен најдобар пријател и придружник со флопи уши, Бади.

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

 

Соберете семки од ѕвезди за да летате со Бади и роеви ангелски зајачиња подолго време Автоматски се прилагодува на вашата игра, соодветно за вештините на сите возрасти.

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

Споделете ги резултатите од таблата на водачи и достигнувањата со пријателите.

Единствениот начин на кој оваа игра може да стане послатка е ако навистина ве прегрне.

JoystiqОд ликовите до анимацијата и на крајот назад кон музиката.

Оваа игра има талент за поштеда.

Family Friendly Gaming е прекрасен свет и причина повторно да почувствувате како е да се биде дете.

Победник на 148 апликации, награда за избор на луѓе, 2013 iFest Seattle.

Играјте Buddy And Me and my friends за Android, iPhone, iPad и iPod директна врска до страницата за преземање American.

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me за Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.