...
Бесплатно преземање на игра со картичка Crawl Ipa за iOS

Бесплатно преземање на игра со картичка Crawl Ipa за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/card-crawl/id950955524?mt=8″] App Store[/button]

Card Crawl Ipa Game iOS Бесплатно преземање Можете исто така да го прегледате вашиот најдобар резултат на кој било начин и да ги споредите со точките на интерес на вашите пријатели и глобалните резултати.

Преглед:Бесплатно преземање на игра со картичка Crawl Ipa за iOS

Опис
Card Crawl е игра со карти во која мора да елиминирате чудовишта со добри стратегии.Бесплатно преземање на играта Mystery of Fortune Ipa за iOS.Бесплатно преземање на игра со картичка Crawl Ipa за iOS

Како што знаете, игрите со карти неодамна станаа популарни и секојдневно се објавуваат неколку игри од овој тип на App Store, Card Crawl е една од најдобрите игри во овој жанр и предлагам да не ја пропуштите.Бесплатно преземање на игра со картичка Crawl Ipa за iOS

Во секоја рака, можете да користите до 5 функционалности со картички, што ви дава уникатни вештини.Бесплатно преземање на игра со картичка Crawl Ipa за iOS

Со собирање злато можете да ја проширите вашата способност да ги отворите вашите картички. Можете да користите нови тактики и да ги зголемите вашите поени.Бесплатно преземање на игра со картичка Crawl Ipa за iOS

Card Crawl има 4 различни типови на мода, од кои секоја има своја посебна возбуда.

Имате неколку карти во оваа игра и треба да ги искористите на најдобар начин за да ја добиете играта.

Колку подобро и потактички играте, толку повеќе поени ќе добиете.

Поддржува: Retina iPad mini, iPad Retina iPad, iPad Air, iPod 5, iPhone 4, iPhone 5 и 5, iPhone 6 и 6 Plus

◆ Функции за индексирање картички:
• Суперплеер игра со еден играч

• 4 различни модни типови (нормална, градежна, дневна и низа)

• Персонализирајте ја вашата локација

• 35 функции за супер-картичка за отклучување

• Поддржете го центарот за игри и гледајте ги вашите најдобри резултати

• Предизвикајте ги пријателите во центарот за игри

• Различни достигнувања на Game Center

 

Преземете Super Card Crawl за iPhone и iPad Card Crawl
Цена: 2.99 УСД
Категорија: аркада | Игра за iPhone и iPad | Картичката
Производител: Арнолд Рауерс
Датум на издавање: 12 март 2015 година
Последно ажурирано: Декември 13, 2013
Верзија: 2.2.8
Големина на датотеката: 147.5 MB
Продавач: Арнолд Рауерс
Резултат: 4.5
Применлива возраст: 12+
Компатибилност: Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Бесплатно преземање на игра со картичка Crawl Ipa за iOS

Card Crawl Ipa Game iOS Бесплатно преземање Уништи со 54 ставки – картички, чудовишта кои се на вашата територија и управувајте со тоа место.