...
Бесплатно преземање на играта Flick Fishing за Android

Бесплатно преземање на играта Flick Fishing за Android

Бесплатно преземање на играта Flick Fishing за Android

Flick Fishing Game Android бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки бесплатно преземање со директна врска.

Преглед:

Flick Fishing Игра Риболовот е една од игрите кои се забавни и зависни Андроид системот привлече многу фанови денес. Вистинска забава за риболов што ја пробате за прв пат на вашиот мобилен телефон. Првата мобилна риболовна игра која изгледаше апсолутно реална и не можете да фатите риба со движења на рацете и влечење куки.

Бесплатно преземање на играта Flick Fishing за Android

Игра Flick Fishing со висока графика и тридимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 2.2 и погоре. Денес ние сме една од најновите верзии на играта за риболов што треба да ја обезбедиме, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа игра. Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта The Room со Android.

Бесплатно преземање на играта Flick Fishing за Android

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ИГРАТА Flick Fishing:

– Тридимензионална средина

– Графика

– Има повеќе од 7 локации за риболов

– 9 Мамка

- 12 различни турнири

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Погоден за сите системи Андроид 2.2 и погоре.

Бесплатно преземање на играта Flick Fishing за Android

Flick Fishing – симулатор за риболов.

Треба да научите да фаќате риба во различни резервоари.

Успехот не зависи само од типовите на млазницата, изборот на риболовни средства, туку и од опремата за фаќање.

Да се ​​риби не е толку едноставно, на пример, големата пастрмка силно се спротивставува и тешко е да се држи.

Класичната игра за риболов со трансплантација на iPhone, слободното риболов со Flick Fishing апсолутно може да го направи вашето слободно време повеќе, се чини дека никогаш нема да мора да одите на риболов Парк, има секаков вид на морска риба.

Туна, штука, змеј, сончева риба, не можете да најдете во домашната рибарска градина.

Бесплатно преземање на играта Flick Fishing за Android

 

Екранот на играта е многу убав, музиката исто така се надополнуваат една со друга.

Препорачано преземање.

Flick Fishing Game Fishing за Андроид преземете ја новата верзија директно од страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : Андроид

Бесплатно преземање на играта Flick Fishing за Android

Flick Fishing Game Android Бесплатно преземање Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.