...
Играта Ghosts of Memories Ipa бесплатно преземање на iOS

Играта Ghosts of Memories Ipa бесплатно преземање на iOS

Играта Ghosts of Memories Ipa бесплатно преземање на iOS

Бесплатно преземање на Ipa играта Ghosts of Memories за iOS Во оваа игра, патувате низ историски цивилизации кои се полни со мистерии и неоткриени патеки што мора да ги решите.

Преглед:Играта Ghosts of Memories Ipa бесплатно преземање на iOS

Опис
Ghosts of Memories е авантуристичка и загатка игра на 4 зачудувачки локации во светот.Бесплатно преземање на игра со картичка Crawl Ipa за iOS.Играта Ghosts of Memories Ipa бесплатно преземање на iOS

Помогнете му на еден патник да спаси жена заробена во кристал.

Ова е неверојатна авантура за емиграција Енигма…Играта Ghosts of Memories Ipa бесплатно преземање на iOS

Прекрасни карактеристики на Ghosts of Memories:

◈ Одлична графика – Комбинација од 2D и 3D графика за различни средини

◈ Уникатна музика и ефекти кои се многу пријатни со слушање слушалки

◈ Различна игра – Прекрасна и различна игра полна со различни искуства

◉ Компатибилност со iPad 3, iPad mini 2 и iPhone 5 up.Играта Ghosts of Memories Ipa бесплатно преземање на iOS

Преземете ја фантастичната игра Ghosts of Memories за iPhone и iPad Ghosts of Memories
Цена: 0.99 УСД
Категорија: Игри за iPhone и iPad | Загатки | авантура
Производител: Paplus International Sp. z oo
Датум на издавање: 16 октомври 2015 година
Последно ажурирано: Декември 13, 2013Играта Ghosts of Memories Ipa бесплатно преземање на iOS
Верзија: 1.3.1
Големина на датотеката: 335.4 MB
Продавач: Paplus International Sp. z oo
Резултат: 4
Применлива возраст: 4+
Компатибилност Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Играта Ghosts of Memories Ipa бесплатно преземање на iOS

Бесплатно преземање на Ipa играта Ghosts of Memories за iOS Користете го мистериозниот бастун за да ви дадете безброј моќи да решавате загатки.