...
Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Gmail е една од најдобрите софтверски апликации поврзани со пријатели и познаници. Gmail може да комуницира со вашите пријатели преку софтвер и со голема брзина да праќа и прима мејлови и исто така можете да го гледате вашиот профил и да ги гледате пријателите, прво мора да бидете регистрирани на Gmail, а потоа вашите пријатели да пребаруваат и да ги направат дел од вашата листа на пријатели.

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android

 Поддршка за повеќе сметки - Користете ги и Gmail адресите што не се Gmail (Outlook.com, Yahoo Mail или која било друга е-пошта IMAP / POP) директно од апликацијата. Google Gmail. Друга одлична апликација за Android: Текстра СМС апликација Андроид Бесплатно преземање.

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android

Софтверски карактеристики на Gmail:

– Симулатор за управување со Gmail за Windows

– Способност за користење на Google Chat

– Управување со дојдовната пошта

– Лесен за користење и функционален

- Поддржува англиски јазик

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддршка за Android 4.0 и погоре и iOS 7.1 и погоре

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android

Новата верзија се менува:

- Подобрени проблеми со перформансите на апликацијата

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Gmail Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата само преземете ја и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Апликација V6.0.115979076 – Големина: 14 MB

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48