...

Monster Hunter World Iceborne за Андроид АПК Бесплатно преземање – апликација Chikii

Преземете MONSTER HUNTER WORLD ICEBORNE GAME видео, игра верзија Ps4 игра на Android Apk Податоци со високо графичка слика ПРЕЗЕМЕТЕ, со апликацијата Chikii Cloud Games, дозволете ми да ви кажам некои информации за MONSTER HUNTER WORLD ICEBORNE: Monster Hunter World: Iceborne е развиена и објавена експанзија од Capcom за акционата игра со улоги од 2018 година Ловец на чудовишта: Свет. Беше објавен за PlayStation 4 и Xbox One во септември 2019 година и за Windows во јануари 2020 година. Воведува нови чудовишта, подобрена механика на игра и нова приказна сместена во Hoarfrost Reach, регион со арктичка тематика. Играта беше и комерцијален и критички успех, продавајќи повеќе од 7.2 милиони копии по објавувањето, ја добивам оваа информација од Википедија Значи, ќе стартувам емулатор на Android со име Chikii Is, всушност, не е емулатор, апликацијата Chikii ви дозволува да играте некои игри на компјутер како игра во Cloud, топло ја препорачувам апликацијата Chikii, мислам дека тој е иднината за компјутер, PS4, PS5 Сите Игри што можете да ги играте на Android, па се надеваме дека ќе уживате, ајде да започнеме сега:

1- Треба да ја преземете апликацијата Chikii и да ја инсталирате, следете ги чекорите подолу:

Забелешка Chikii апликацијата Тој сè уште не е достапна за некоја земја, веројатно нема да ја најдете на Google Play Преземете ја директно Работи исто на Google Play.

Откако ќе ја преземете, следете ги овие слики за да ја инсталирате апликацијата Chikii:

1- Ако користите работна површина, прескокнете го овој чекор и кликнете на „копчето за преземање“ Кликнете на инсталаторот на пакетот

апликација chikii

2- Кликнете на Инсталирај

апликација chikii

3- Кликнете Отвори

апликација chikii

4- Пријавете се со која сметка сакате Фејсбук или Gmail, (препорачувам Gmail)

апликација chikii

5- Целосно падна информацијата
И забележете дека сакам да ни побарам од мојот клучен код. AXB3M И потоа кликнете Next

6- Изберете ја играта што сакате да ја играте и кликнете ENTER

ПРЕЗЕМЕТЕ NARUTO SHIPPUDEN ULTIMATE NINJA STORM 4 ЗА ANDROID - АПЛИКАЦИЈА CHIKII

7- Кликнете Приклучи се на играта што сакате да ја играте:

апликација chikii

8- Кликнете на репродукција

апликација chikii

9- Почекајте неколку секунди ќе добиете скокачки прозорец и кликнете ENTER.

10- Уживајте, ќе, добијте повеќе од 50 минути кога ќе се најавите на прв пат.

И сега, на крајот, имам некои барања, сакам да ве замолам да ме следите на социјалните мрежи, сите линкови долу во аголот, и оваа категорија сите Игри на Чики, И ова се најдобрите 3 игри достапни на Chikii Little Nightmares 2 APK преземете бесплатно за Android, Forza Horizon 4 Mobile Преземете Apk OBB Android – Chikii, Untitled Goose Game APK OBB Download for Android – Chikii, И тоа е тоа, Ти благодарам за се, Врати се пак Немој да ми недостигаш, Мир.