...
Octodad: Dadliest Catch Ipa игра за iOS бесплатно преземање

Octodad: Dadliest Catch Ipa игра за iOS бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/octodad-dadliest-catch/id1017367213?mt=8″] App Store[/button]

Octodad: Dadliest Catch Ipa играта iOS Бесплатно преземање Како и другите негови оженети мажи, неговиот живот има свои проблеми, но неговиот најголем предизвик е да го скрие својот вистински идентитет.

Преглед:Octodad: Dadliest Catch Ipa игра за iOS бесплатно преземање

Опис: Octodad: Dadliest Catch е интересна игра со различна тема за татковските должности, трикови и падови.Бесплатно преземање на 80 дена Ipa игра за iOS.Octodad: Dadliest Catch Ipa игра за iOS бесплатно преземање

Играш татко во оваа игра, но тоа не е нормален татко, а ти си нешто како човек и октопод!Octodad: Dadliest Catch Ipa игра за iOS бесплатно преземање

Во суштина, вие сте стилски октопод кој е во форма на човечко суштество.Octodad: Dadliest Catch Ipa игра за iOS бесплатно преземање

Оваа игра има своја графика и анимации и предлагам да ја преземете.Octodad: Dadliest Catch Ipa игра за iOS бесплатно преземање

Преземете Octodad: Dadliest Catch за iPhone и iPad Octodad: Dadliest Catch
Цена: 4.99 УСД
Категорија: Игри за iPhone и iPad | Семејство | Симулатор
Производител: Young Horses, Inc.
Датум на издавање: 28 октомври 2015 година
Последно ажурирано: Декември 16, 2012
Верзија: 1.0.21
Големина на датотеката: 303.5 MB
Продавач: Young Horses, Inc.
Резултат: 4
Применлива возраст: 9+
Компатибилност Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Octodad: Dadliest Catch Ipa игра за iOS бесплатно преземање

Octodad: Dadliest Catch Ipa Game iOS бесплатно симнување Тој ги користи сите свои квалитети за секојдневниот живот, а од друга страна мора да го крие својот вистински идентитет од семејството.