...

Јавна мобилна апликација apk андроид бесплатно преземање

Добредојдовте во различни. Public Mobile е услуга за безжична претплата која поинаку ја прави мобилноста.

Пријавете се за првата канадска претплата за 5G телефонска услуга во неколку едноставни чекори. Со апликацијата Public Mobile, вие имате контрола. Активирајте за неколку минути со eSIM заедно со уред компатибилен со eSIM и изберете од плановите за брзина на 5G и неограничени податоци на најголемата мрежа во Канада. Управувајте со вашата сопствена сметка со лесни функции за самопослужување во апликацијата. Исто како и другите ваши претплатни услуги поставете го и заборавете го.

Преземете ја апликацијата Public Mobile бесплатно за да започнете.

Претплатете се со неколку брзи кликања во апликацијата:
• Изберете и активирајте ја вашата претплата
• Заштедете со претплата од 90 дена
• Купете и активирајте ја вашата eSIM или SIM картичка
• Можете да го задржите вашиот телефонски број кога се претплатите на Public Mobile.

Прикажи повеќе

Управувајте со вашиот план каде било, во секое време со Моја сметка:
• Управувајте со вашата претплата
• Следете го користењето на вашиот план
• Купете додатоци

Заработете поени што ви заштедуваат пари со нашата програма за награди:
• Проверете го салдото на наградите
• Откупете ги вашите поени
• Упатете се на пријател за споделување заштеди

Прескокнете го времето на чекање со 24/7 онлајн решенија:
• Пристапете до виртуелната поддршка на вашите прсти
• Најдете одговори и поставувајте прашања

Преземете ја Јавната мобилна апликација сега.
Дознајте повеќе на publicmobile.ca

Забележете: Јавна мобилна апликација најдобро функционира со Android 11.0 и понова верзија.

Јавна мобилна апликација APK Android ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

КАТЕГОРИЈА: Бесплатна апликација за музика
НАЈНОВАТА ВЕРЗИЈА: Јавен мобилен_2.0.1
АЖУРИРАНО НА: 13 февруари 2024 година
ДОСТАПНО НА: Google Play
БАРА ANDROID: 7.0 и повеќе

Е-пошта за поддршка: dl-android-app-support@publicmobile.ca

Адреса: 25 York Street Торонто, Онтарио M5J 2V5 Канада

ИЗВЕШТАЈ: ЗНАМЕ КАКО НЕСООДВЕТНО