...

Animal Crossing New Leaf android apk obb – Citra 3DS Emulator

Преземете видео игра Animal Crossing New Leaf Nintendo 3DS на Android APK OBB со помош на емулатор на Nintendo 3DS наречен Citra emulator, што е Cirta: Цитра е емулатор со отворен код за Nintendo 3DS способен да игра многу од вашите омилени игри, така што играта што ја објаснувам како да ја играте на Nintendo 3ds на андроид со „Citra“ е видео игра Animal Crossing New Leaf Nintendo 3DS, дозволете ми да ја кажам имате неколку информации за видео играта Animal Crossing New Leaf Nintendo 3DS: Animal Crossing: New Leaf е игра за социјална симулација од 2012 година, развиена и објавена од Nintendo за Nintendo 3DS. Во играта, играчот контролира човечки лик кој ја презема улогата на градоначалник во град населен со антропоморфни животни. Како четврти главен наслов во серијата Animal Crossing, беше објавен во Јапонија во ноември 2012 година, а во 2013 година на меѓународни територии. Играчот има можност да прави активности како што се фаќање бубачки, риболов и спријателување со селаните. Додека ја задржува играта од постарите наслови, Animal Crossing: New Leaf означува промена во серијата, бидејќи играчот станува градоначалник на градот, давајќи дополнителни способности како што се донесување уредби и започнување проекти за јавни работи. Со помош на жителите на градот и секретарката Изабел, сега задача на играчот е да го направи градот подобро место за живеење. Играта доби критичко признание, при што многумина ги наведоа подобрувањата по претходните записи во серијата. Иако насловот беше повторно објавен под банерот Nintendo Selects во Северна Америка и како Happy Price Selection во Јапонија, ажурирана верзија со поддршка на Amiibo и нови функции беше објавена бесплатно на Nintendo eShop во ноември 2016 година за сопствениците на оригиналната верзија. Малопродажната верзија на ажурирањето беше објавена како Animal Crossing: New Leaf – Welcome Amiibo кон крајот на 2016 година. Како и во претходните делови од серијата Animal Crossing, играчите ја преземаат контролата врз селанец кој се преселува во нов град. По пристигнувањето, играчот е помешан за новиот градоначалник и ја добива таа позиција наместо да биде стандарден жител. Како и претходните игри во серијата, играта му овозможува на играчот да го истражува својот град, да разговара со други жители и да учествува во различни активности како што се риболов и фаќање бубачки. Правејќи разни активности или продавајќи разни предмети, играчот заработува Bells, валутата на играта, која може да ја користи за купување разни предмети како мебел или облека или плаќање заеми што се користат за реновирање на нивната куќа. Играта се игра во реално време, користејќи го внатрешниот часовник на системот Nintendo 3DS, со аспекти како што се времето на отворање продавници, видови на диви животни и специјални настани кои се разликуваат во зависност од времето од денот и сезоната. Ги добив сите овие информации од ВИКИПЕДИЈА, Значи, да одиме да објасниме како можете да ја извршите видео играта Animal Crossing New Leaf Nintendo 3DS на Android.

Пред да започнеме, ги препорачувам овие додатоци Достапно на Амазон За да играте поудобно и да поминете добро со играта:

1- Препорачувам GameSir X2 Bluetooth мобилен контролер за игри Тој доби добар преглед на повеќе од 52% на 5 ѕвезди Добро е.

2-Препорачувам Контролер на мобилни игри Razer Kishi +15,817 Преглед за Android USB-C и БЕСПЛАТНА испорака. Детали и БЕСПЛАТНО ВРАЌАЊЕ и високо чувствителни со попрецизни

3- Последниот додаток е од Razer Јас го препорачувам Мобилен контролер за игри Razer Kishi V2 + Razer Phone Cooler Chroma Најдобриот дел од овој додаток е Bluetooth ниска енергија за подолго траење на батеријата, а лошиот дел не е компатибилен со сите телефони Android или iOS.

# АД

Animal Crossing New Leaf Nintendo 3DS Android Gameplay:

1-Во ред, прво земете ги овие датотеки:

Чекор 2, откако ќе ги добиете датотеките, инсталирајте ја Citra и отворете ја, кликнете на иконата на папката во аголот, потоа кликнете на „избери папка за игра“ изберете ја папката каде што е локацијата на играта на датотеката“ и кликнете на „избери го овој директориум“ видете ја играта на почетната страница на Citra.

Забелешка Ако вашиот телефон не поддржува вадење датотеки, преземете WinRAR.

И тоа е тоа уживајте во играта, сакам да кажам Погрижете се да имате силен телефон, препорачувам А Телефони со SnapDragon 870 Or Повисоки #АД, ако ви треба нешто друго или имате прашања или проблеми, коментарот на моите социјални мрежи е долу, и тоа е сè Само Пред да го затворите овој таб, сакам да ве поканам да проверите LEGO Jurassic World Game Android APK – Citra Emulator, Super Crush KO APK Android OBB – Skyline Emulator – 2022 година, И Категорија Цитра, ти благодарам за посетата и не ме терајте да ми недостигате Секогаш имам новости дека ќе ве известам на следната, мирно.