...
Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Прекрасна графика на играта Brothers in Arms 2 верзијата на Android е една од најубавите воени игри. Играте како командоси Браќата воин во оружје. 2 браќата на бојното поле одат заедно со петмина негови пријатели. Корисничкото искуство во играта Brothers in Arms 2 може да биде каква било војна со 50 мисии, вклучително и мисии на 5 различни локации Aqyavs тивко, Mandi, Северна Африка, и така можете да одите. bluetooth и wifi за да ја направите играта.

Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android
Браќата во оружје 2 HD графиката на играта е многу квалитетна и целосно тридимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 2.3 и погоре. Денес ние сме една од најновите верзии на играта што ги обезбедивме браќата воини, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа игра.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Battle Of Sea за Android.

 

Карактеристики на играта Brothers in Arms 2:

- Квалитетна HD игра

Зачудувачки - Графит

– Тридимензионална средина

– Војни, природни

– Со различно оружје

- Играјте со bluetooth и wifi

– 50 етапи на секоја територија.

Извонреден стрелец за Втората светска војна.

Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android

Ве чекаат 50 задачи на кој било од 5 фронтови: Тихиот Океан, Нормандија, Северна Африка, Германија и Сицилија. Ќе управувате со различни возила: од џипови до тенкови.

Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android

Во вашиот арсенал ќе има различни видови оружје, како што се разни митралези, базуки, снајперски пушки, гранати, пламенофрлачи и така натаму.

Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android

Во играта има прекрасна графика и мултиплеер со можност за игра до 5 луѓе во исто време.

Огромна графика и сигурни места, кои се засноваат на вистински места на битки од Големата патриотска војна.

Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android

Преземете ја новата верзија за Android Brothers in Arms 2 Brothers директна врска до страницата за преземање Американ.

Бесплатно преземање на играта Brothers In Arms 2 за Android

Brothers In Arms 2 Game Android Бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер .