...
Бесплатно преземање на IP Cam Viewer Pro Ipa апликација за iOS

Бесплатно преземање на IP Cam Viewer Pro Ipa апликација за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/ip-cam-viewer-pro/id402656416?mt=8″] App Store[/button]

IP Cam Viewer Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање Ако имате камера во живо, можете да ја користите оваа програма за да управувате со вашата сметка и сметка каде било во светот со свој уред. Се разбира, има повеќе сообраќај, но можеби е погодна за секого! Тоа е всушност апликација за ентузијасти и менаџери.

Преглед:

Бесплатно преземање на IP Cam Viewer Pro Ipa апликација за iOS

Опис: Можеби имате и камери или веб-камери што доаѓаат со вашиот компјутер, но секогаш имате контрола над тоа со одреден софтвер за Windows или лаптоп.Строшач – Управување со пари Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање.Бесплатно преземање на IP Cam Viewer Pro Ipa апликација за iOS

Користете го уредот iOS за далечински преглед, управување и снимање на вашата IP камера, веб-камера, DVR и DVR.Бесплатно преземање на IP Cam Viewer Pro Ipa апликација за iOS

Автор Роберт

Се користи како детски монитор со двонасочна аудио поддршка за Foscam / Clone, Axis, Panasonic, Trendnet и други.

Нов режим на снимање. Претворете го кој било бесплатен iOS уред во мала, цврста веб-камера со батерии што ја снима вашата камера деноноќно со пребарување, репродукција, извоз, откривање движење во апликацијата и известувања за акција.

Поддршка:
– RTSP, H.264, MPEG4, ONVIF
- Зумирајте (дигитален зум)
– Пан и предизбор со оптички зум
– SSL и сопствени функции за секој модел на камера
– Многу камери имаат 1 и 2 аудио канали
– Група камери
- Режим на автоматска секвенца (автоматска камера и групна ротација)
– Режимот на снимање се снима деноноќно
– Увезете / извезете и споделувајте е-пошта на камерата
Откривање на движење во апликацијата
– динамично известување преку е-пошта

Поддршка за повеќе од 750 уреди, вклучително и бренд

Па, овој пат ја претставуваме одличната апликација IP Cam Viewer Pro.

Поврзете се и контролирајте! Можеби и вие ја сакате љубопитноста! Па, оваа програма ви овозможува да гледате слики во живо од веб-страници ширум светот.

Преземете ја клиниката за директна врска

Приказ и управување со веб-камери во живо со IP Cam Viewer Pro за iPhone и iPad IP Cam Viewer Pro
Цена: 3.99 УСД
Класификација: Применливо
Производител: NibblesnBits
Датум на издавање: 27 ноември 2010 година
Верзија: 3.0.0
Големина на датотеката: 40.9 MB
Продавач: Роберт Чоу
Резултат: 3.5
Применлива возраст: 4+
Компатибилност: бара iOS 5.1.1 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad.Бесплатно преземање на IP Cam Viewer Pro Ipa апликација за iOS

Бесплатно преземање на IP Cam Viewer Pro Ipa апликација за iOS

IP Cam Viewer Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање Оваа апликација е погодна за оние кои сакаат камери или самите љубопитност.