...

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Овие Услови за користење („Услови за користење“) ги утврдуваат законските обврски на сите страни во врска со користењето на нашите услуги и Null48 („Веб-страницата“). Ве молиме прочитајте внимателно пред да ја користите оваа страница.

За Android: Null48.net НЕ е поврзан или поврзан со Google, Google Play или Android на кој било начин. Android е заштитен знак на Google Inc. Сите апликации и игри се сопственост и заштитен знак на нивниот соодветен развивач или издавач и САМО за ДОМАШНА или ЛИЧНА употреба. Имајте предвид дека Null48.net ЈА СПОДЕЛУВА САМО ОРИГИНАЛНАТА АПК-ДАТОЈКА ЗА БЕСПЛАТНИ АПЛИКАЦИИ ИЛИ ИГРИ. СИТЕ АПК-ДАТОТЕКИ СЕ ИСТИ КАКО ВО ГУГЛ ПЛЕЈ БЕЗ НИКАКОВ ИЗМАМЕ, НЕОГРАНИЧЕН ЗЛАТЕН ПОДАТОК ИЛИ КОЈА ДРУГИ МОДИФИКАЦИИ.

За iOS: Null48.net НЕ е поврзан или поврзан со Apple, iTunes или iOS на кој било начин. iOS е заштитен знак на Apple Inc. Сите апликации и игри се сопственост и заштитен знак на нивниот соодветен развивач или издавач и САМО за ДОМАШНА или ЛИЧНА употреба. Имајте предвид дека Null48.net ЈА СПОДЕЛУВА САМО ОРИГИНАЛНАТА ИПА-ДАТОЈКА ЗА БЕСПЛАТНИ АПЛИКАЦИИ ИЛИ ИГРИ. СИТЕ ИПА-ДАТОТЕКИ СЕ ИСТИ КАКО ВО ITUNES БЕЗ НИКАКВА измама, НЕОГРАНИЧЕН златен лепенка ИЛИ ДРУГИ МОДИФИКАЦИИ.

За Windows Phone: Null48.net НЕ е поврзан или поврзан со Microsoft, Microsoft Store или Windows Phone на кој било начин. Windows Phone е заштитен знак на Microsoft Inc. Сите апликации и игри се сопственост и заштитен знак на нивниот соодветен развивач или издавач и САМО за ДОМАШНА или ЛИЧНА употреба. Имајте предвид дека Null48.net САМО СПОДЕЛУВА ОРИГИНАЛНАТА XAP-ДАТОЈКА ЗА БЕСПЛАТНИ АПЛИКАЦИИ ИЛИ ИГРИ. СИТЕ XAP-ДАТОТЕКИ СЕ ИСТИ КАКО ВО Продавницата на Microsoft БЕЗ НИКАКОВ ИЗМАМ, НЕОГРАНИЧЕН ЗЛАТЕН ЛЕПРЕН ИЛИ ДРУГИ МОДИФИКАЦИИ.

За емулатори: Null48.net НЕ е поврзан или поврзан со која било компанија за конзоли или компјутер на кој било начин. Апликациите за емулација се заштитен знак на програмер. Сите апликации и игри се сопственост и заштитен знак на нивниот соодветен развивач или издавач и САМО за ДОМАШНА или ЛИЧНА употреба. Имајте предвид дека Null48.net БЕСПЛАТНО СПОДЕЛУВА САМО ОРИГИНАЛНАТА ДОСТАЈКА ЗА АПЛИКАЦИИ И ПОВРЗЕТЕ ДА ЈА КУПИТЕ ИГРАТА“ Тоа е поврзана врска, што значи дека ако кликнете на една од врските на производот и завршите со купувањето, може да добијам мала комисија“. И СИТЕ ДАТОТЕКИ НА АПЛИКАЦИИТЕ СЕ ИСТИ КАКО ВО ОФИЦИЈАЛНАТА КОМПАНИЈА БЕЗ НИКАКОВ ИЗМАМ, НЕОГРАНИЧЕН златен лепенка, ИЛИ КОЈА ДРУГИ МОДИФИКАЦИИ.

Обелоденување на партнери: „Ве молиме имајте предвид дека некои од врските на оваа веб-локација се придружни врски. Ова значи дека, без дополнителни трошоци за вас, може да заработам провизија ако кликнете и купите. Овие комисии помагаат да се поддржи одржувањето на оваа веб-локација и создавање вредна содржина за вас. Ви благодариме за поддршката!“

Емулатори: „Самите емулатори се генерално легални, иако можете да разговарате за тоа како функционираат емулаторите, нагласете дека нивното користење со материјал заштитен со авторски права можеби не е легално“.

Одрекување од одговорност за ризик: „Оваа веб-локација обезбедува информации само за образовни цели. Ние не го одобруваме или охрабруваме преземањето или користењето на материјал заштитен со авторски права што ги прекршува локалните закони. Корисниците се единствено одговорни да се осигураат дека нивната употреба на емулатори е во согласност со нивните локални закони. Користењето емулатори и играњето игри на конзолата на вашиот телефон носи својствени ризици, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на потенцијалот за малициозен софтвер или вируси, технички грешки и проблеми со компатибилноста. Не можам да гарантирам за безбедноста, функционалноста или перформансите на кој било емулатор или игра или апликација спомната на оваа веб-локација. Корисниците продолжуваат на сопствен ризик. На корисниците им се препорачува да бидат внимателни и да ја користат својата дискреција кога следат какви било инструкции или препораки“.

Правна усогласеност: „Важно е да се забележи дека играњето конзолни игри на вашиот телефон преку емулатори може да биде предмет на законски ограничувања во вашата јурисдикција. Уверете се дека сте во согласност со сите важечки закони и прописи пред да продолжите“.

Забелешка за авторски права: „Игрите и апликациите споменати на оваа веб-локација се сопственост на нивните соодветни носители на авторски права. Со користење на апликации за емулатори за играње игри, можеби ги прекршувате нивните права на интелектуална сопственост. Јас не одобрувам или одобрувам каква било нелегална активност, а корисниците се одговорни за разбирање и почитување на законите за авторски права“.

Изјава за фер употреба: „Оваа веб-локација обезбедува информации и упатства само за едукативни и информативни цели. Секое користење на емулатори или датотеки со игри или апликации треба да биде во согласност со принципите на правична употреба, кои може да се разликуваат во зависност од вашата јурисдикција. Ги охрабрувам корисниците да ги почитуваат правата на развивачите и издавачите на игри“.

Договор

Овие услови за користење се договори помеѓу вас („Вие“, „Ваш“ или „Корисник“) и Null48, Inc. (вклучувајќи ја нејзината матична компанија и сите нејзини подружници и филијали („Null48“) „Ние“, „ние“ или „нашите“. Овие одредби и услови ги одредуваат условите под кои можете да ја користите нашата веб-локација и сите услуги (т.е. пребарување) што може или не може да бидат достапни на нашата веб-страница сега или во иднина („Услуги“) Линкови во „Нашата страница“ вклучи ја услугата каде што е применливо.

Пред да ја користите оваа веб-локација, треба да ја прегледате и нашата политика на приватност.

Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате со овие Услови за користење и Приватност. Можеме да ги промениме овие услови за користење во секое време без претходна најава, а вие се согласувате да бидете обврзани на какви било такви промени. Затоа, мора да ги ревидирате овие услови за користење секогаш кога ја користите нашата веб-страница.

Null48 обезбедува општи информации и ништо на веб-локацијата не треба да се толкува како препорака, гаранција или одобрување од кој било вид. Содржината, информациите, написите, врските, сликите, графиките и другите информации на оваа страница се наменети само за информативни и забавни цели и не се замена за професионални совети. За да дознаете повеќе, треба да ја прочитате нашата Приватност, кој опишува важни информации кои помагаат да се одговори на личните приватноста прашања за користењето на нашата страница.

1. Користете ограничувања

Сите информации, содржини и материјали содржани или обезбедени на нашата веб-локација се сопственост или авторско право на нашите даватели на содржини, даватели на лиценца или стекнувачи на лиценца. Сите трговски марки, услужни марки, трговски имиња и трговски фустани се сопственост на нас и/или на нашите даватели на содржини, даватели на лиценца или стекнувачи на лиценца. Ништо на нашата веб-локација не подразбира каква било форма на лиценца, права, сопственост, лиценца, права, лиценца или друго право на која било интелектуална сопственост, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, патенти, авторски права и трговски марки, нашата интелектуална сопственост или која било трета страна, или интерес . Не копирајте, копирајте, репродуцирајте, преземајте, објавувајте, дистрибуирајте или дистрибуирајте ја содржината или материјалите на оваа веб-локација на кој било начин што ги прекршува овие Услови за користење или важечките закони.

Се согласувате дека можете да ја користите нашата веб-страница само за лична употреба. Не можете да ја користите оваа веб-локација за комерцијални цели или на кој било начин да нè загрозите нас или друго лице или субјект. Не можете да ја користите или да се обидувате да ја користите нашата веб-страница за какви било несоодветни или незаконски цели, вклучително, но не ограничувајќи се на кршење на која било од нашите политики, процедури или барања, или мешање, загрозување или кршење на безбедноста на нашата веб-локација или на кој било од нашите сервери или мрежи Вие исто така сте одговорни да се осигурате дека вашата употреба на нашата веб-локација не ги прекршува важечките локални, државни, федерални, меѓународни или други закони, регулативи или регулативи.

Посветени сме на заштита на приватноста на децата. Треба да знаете дека оваа страница не е наменета да им се допадне на деца под 13 години. Ние не собираме лични податоци за кои знаеме дека се деца на возраст под 13 години.

2. Врска до веб-локација на трета страна

Кога сте на нашата веб-локација, можете да користите хиперврски за директни веб-локации на трети лица над кои немаме контрола. На пример, нашата страница може да обезбеди резултати од пребарување како одговор на барањата на корисниците или други врски од огласувачи, спонзори или партнери за содржина кои можат или не користат реклами или логоа за поврзување со вашата страница. Признавате дека кога ќе кликнете на врската што ја напушта нашата страница, страницата на која ќе влезете можеби нема да биде под наша контрола и дека важат различни услови за користење и политики за приватност. Со кликнување на овие врски, потврдувате дека Null48 не е одговорен за содржината на овие страници или нивните филијали или услуги. Ние, исто така, го задржуваме правото да ги оневозможиме врските до веб-локациите на трети страни, иако не сме обврзани да го сториме тоа.

3. Електронска комуникација

Ако ни испратите е-пошта од која било причина, нè контактирате електронски. Притоа, вие се согласувате да ги добивате нашите комуникации по електронски пат. Можеме да ве контактираме преку е-пошта или со објавување на нашата веб-страница. Се согласувате дека сите известувања, обелоденувања, договори и други комуникации што ви ги даваме по електронски пат ги задоволуваат сите законски барања за да се обезбедат такви комуникации во писмена форма.

4. Политички ограничувања

Вие во никој случај нема да ѝ наштетите на нашата страница или на која било поврзана мрежа или на друг начин нема да се мешате во каква било лична или физичка употреба или употреба на нашата страница, вклучително, но не ограничувајќи се на употребата или активирањето на автоматски систем кој се однесува на нашата страница за повеќе барања за пораки. испратени до нашиот сервер во одреденото време отколку во исто време, користејќи традиционални онлајн прелистувачи. И покрај горенаведеното, операторите на јавните пребарувачи можат да користат пајаци со единствена цел да создадат јавно достапен материјал и индекс за пребарување на нашата страница, но не и за кеширање или архивирање на такви материјали.

Се согласувате дека нема да преземете никакви дејствија што наметнуваат неразумно или непропорционално оптоварување на инфраструктурата на нашата веб-страница.

5. Одрекување од одговорност

Услугите што ги обезбедуваме на страницата, информациите, содржината и материјалите се обезбедени „како што се“ без каква било гаранција, или експлицитна или имплицитна, вклучително, но не ограничувајќи се на, имплицитните гаранции за прометливост или соодветност за одредена цел, гаранција, а не прекршување; ништо за перформансите, употребата или имплицитните имплицитни гаранции и какви било гаранции за вашата цел или посакуваната апликација и квалитет. Не гарантираме дека содржината и материјалите од функциите содржани на нашата веб-локација или преку нашата информативна страница ќе бидат непрекинати или без грешки, дефектите ќе бидат поправени или нашата веб-локација или информации, сервери и материјали за содржина се достапни. Без вируси или други штетни компоненти. Дополнително, вие се грижите за сите услуги поврзани со него, примени при тоа или за целосните трошоци за поправка на потребните корекции. За каква било употреба на оваа веб-локација или какви било информации, содржина, материјали, стоки или услуги обезбедени од трети страни, или на кој било друг начин за давање информации, содржина, материјали, производи или услуги за резултатите, ние не даваме никакви гаранции или правиме какви било изјави на сајтовите или услугите за точност, точност, интегритет, пристапност, доверливост, безбедност и други аспекти поврзани со оваа страница.

Не можеме да гарантираме дека можете да го исполните вашето купување од веб-страницата на трета страна или какви било производи или услуги од нашата веб-локација или информации, содржина и материјали од трети страни содржани на нашата веб-страница преку врската за купување. Ние не поддржуваме никаква содржина и не преземаме чекори за да потврдиме какви било информации за веб-локации на трети страни, содржината и веродостојноста на материјалите, комплетноста или веродостојноста. За какви било информации, заштита на содржината на кое било ваше барање за информации или трето лице, ние не даваме никакви изјави или гаранции.

(А) ги обезбедуваме на веб-локацијата или информациите, содржината и материјалите на услугите што ги обезбедуваме, (Б) обезбедени преку оваа страница, какви било информации, содржина и материјали или веб-локации на трети страни нудат информации (вклучувајќи, но не ограничено на нив) за вас Даден на такви трети лица.

Некои јурисдикции можеби не дозволуваат исклучување на имплицираните гаранции, така што некои од горенаведените исклучоци можеби нема да важат за вас.

6. Надоместок

Со ова се согласувате да ги обезбедите нашите даватели на содржини, даватели на лиценца, стекнувачи на лиценца, дистрибутери, агенти, претставници и други овластени корисници, како и сите горенаведени дистрибутери, дистрибутери, даватели на услуги и добавувачи и сите горенаведени директори, сопственици, вработените, застапниците, застапниците, наследниците и наследниците (колективно, „Ослободените страни“) не се одговорни за какви било загуби, штети, обврски и трошоци (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, порамнување и Причината за губење или губење на придобивките или имотна штета во процесот на тргување Нашиот сајт.

Го задржуваме правото да му платиме на работодавачот на наш трошок, како и ексклузивна заштита и контрола врз побарувањето.

7. Ограничување на одговорноста

Во никој случај ние, или кој било од нашите директори, службеници, вработени, агенти, изведувачи, филијали, подружници, наследници или чувари, нема да сносиме никаква одговорност или одговорност, посебни, казнени или индиректни барања (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на изгубени добивка) или оштетување на компјутерот (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на загуби поради информации или материјали на Интернет за преземање или се нарекува пристап), или неможност за навремено или ненавремено складирање или трансфери (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, какво било дело, небрежност, небрежност, строга одговорност или одговорност за производот) или какво било побарување или какво било прекршување (без разлика дали сме поврзани со нас, небрежност, строга одговорност, содржина или одговорност за производот) страница, содржина на нашата страница или корисници на нашата страница (без разлика дали е онлајн или онлајн ), дури и ако таквите загуби беа предвидливи или рековме или најдовме такви штети може да знаат секс. Вие потврдувате и се согласувате дека ние или нашите добавувачи на содржини, дистрибутери, даватели на лиценца, даватели на лиценца или кое било од горенаведените лица, дистрибутери, даватели на услуги и добавувачи за помеѓу нашата страница и сите други веб-локации, прелистувачи Без одговорност, одржување, софтвер Обезбедувањето или опремата не се прифаќа за какви било некомпатибилности. Ограничувањето, исклучувањето и откажувањето од одговорност во овој дел и во неговите услови за користење се применуваат до максималниот степен дозволен со важечкиот закон. Бидејќи некои јурисдикции не дозволуваат исклучување или ограничување на случајни или последователни штети, некои делови од овој дел можеби нема да важат за вас.

Дополнително, под никакви околности, ние, ниту некој од нашите директори, службеници, вработени, агенти, изведувачи, филијали, немаме Точност или легитимност. Од која било причина, вклучително, но не ограничувајќи се на земјотреси, наше разумно управување со поплави, пожари, урагани и други природни катастрофи, природни катастрофи, работна сила што води до нашата локација на секое застанување или застанување, прекин или одложување на заплашување или закани, мешање на цивили или тероризам, терористички дејствија, саботажа на државни пазари, војна или вооружен конфликт, или не можат да добијат доволно материјал, потребни материјали, работна сила, транспорт, енергија и други основни производи или услуги, вклучително и деловно однесување за пристап до Интернет или каква било промена или прифаќање на кој било закон , пропис, правило, уредба, постапка, пресуда или пресуда. Ние не сме одговорни за каква било штета, загуба или причина за дејствија што настануваат или се поврзани со нашата страница поради договор, деликт (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на небрежност) или на друг начин.

8. Општи правила

Го задржуваме правото да ја промениме или прекинеме или прекинеме веб-страницата (или кој било дел од неа) привремено или трајно во секое време. Се согласувате дека нема да бидеме одговорни пред вас или трета страна за какви било промени, суспендирање или прекинување на Услугите.

Доколку некој од овие Услови за користење се прогласи за неважечки, незаконски, неважечки или неспроведлив поради која било причина, таквите одредби ќе бидат одвоени од сите други одредби на овој документ без да влијаат или да ја нарушат неговата важност или спроведување. Сите други одредби од овие Услови за користење, сепак, надлежните судови можат да ја променат оваа одредба така што оваа одредба е валидна и валидна.

Законите на Арканзас, САД, ги регулираат сите прашања кои произлегуваат од овие услови на користење и не влијаат на никаков конфликт или избор на правниот принцип што бара примена на законот во различни јурисдикции. Секој спор или барање што произлегува од Условите за користење или неговото толкување, производство, извршување, неизвршување или прекинување на крајот ќе биде решено во источниот дел на Арканзас од страна на округот Фокнер Арканзас Арканзас и кој било федерален суд лоциран во Арканзас, САД.

Ние не се откажуваме од користењето на овие услови за користење на какви било услови кои ќе се сметаат за такви услови или какви било други услови за понатамошно или продолжување на предавањето и ги користиме овие услови, не наведуваме никакви права или услови, не го негираме право или одредбата. Секое откажување од која било одредба од овие Услови за користење ќе стапи на сила само по писменото потпишување на Inuvos.

Можеме веднаш и безусловно да ги прекинеме овие Услови за користење (вклучувајќи ја вашата посета на нашата страница или кој било дел од неа) веднаш и безусловно, по наша дискреција и без претходна најава. По раскинувањето, мора да престанете да ја користите нашата веб-страница.

Природата на овие услови за користење мора да остане во сила по истекот на овие услови и, според тоа, мора да го издржи таквото прекинување.

Овие Услови за користење и сите други известувања, политики, процедури, договори и услови на нашата веб-локација содржат целосно разбирање за вашата употреба на нашата веб-страница и нашиот однос со вас и ги заменуваат сите претходни договори и договори, без разлика дали се во писмена или усна форма, како на пр. сите претходни трансакции.

Вие се согласувате дека без оглед на тоа што е закон или спротивно на законот, секое дејствие што произлегува од или се однесува на нашата веб-страница мора да се започне во рок од една (1) година од почетокот на судењето или причината за акцијата постојано ќе биде забранета .

9. Прашања или коментари

Ако имате какви било прашања или коментари за овие Услови за користење, практиките на нашата веб-локација или вашиот однос со нашата страница, можете да не контактирате: „[email protected]

Контакт за нашата поддршка

Последно ажурирано: Декември 1, 2017