...
Бесплатно преземање игра со загатка со број 2048 за Android

Бесплатно преземање игра со загатка со број 2048 за Android

Бесплатно преземање игра со загатка со број 2048 за Android

2048 Number puzzle Game Android Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на Android и Ios софтвер и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Забавна и заразна мобилна верзија на играта 2048 и најсовршената игра со загатки со броеви од 2048 година за Android Истражете го длабокиот предизвик за вашиот ум КАКО ДА ИГРАТЕ. Повлечете за да ги преместите плочките, кога ќе допрат две плочки со ист број, тие ќе се спојат во една. Кога ќе се создаде плочка од 2048 година, играчот победува! 8 .. 16 … 1024 .. 2048. КАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДНОСТИ НА ИГРАТА. Super 2048 Multiplayer режим. Играта автоматски се зачувува. Три уникатни режими на игра.

Бесплатно преземање игра со загатка со број 2048 за Android

Потребна е дозвола за интернет држава за режимот на повеќе играчи од 2048 година.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Battlefield Combat Nova Nation за Android.

Бесплатно преземање игра со загатка со број 2048 за Android 

Играта има 2048:

- Тридимензионална средина за игра

- Играјте во еден играч и мултиплеер

- Играта за автоматско зачувување на гласовите

- Три различни режими и уникатни

- Неограничен режим на функционалност за враќање

– Има тематски сон

- Споделете резултати пријатели

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддржува Android 2.3.3 и iOS 6.0 или понова верзија.Бесплатно преземање игра со загатка со број 2048 за Android

Бесплатно преземање игра со загатка со број 2048 за Android

La Version mobile la plus captivante de 2048 jeux et 2048 jeux pour Android presque parfait!
Explorez des defis стимуланси pour votre esprit!
– les règles du jeu
Utilisez Swype pour déplacer les case, quand deux case avec le même nombre ce touchent, elles se fusionnent et deviennent qu'une seule. Quand une case de 2048 est créée, le joueur gagne.

[Les Caractéristiques du Jeu et ces avantages par rapport à d'autres клонови]

Бесплатно преземање игра со загатка со број 2048 за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање игра со загатка со број 2048 за Android

2048 Number puzzle Game Android Free Download Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра 2048 Number puzzle v6.64 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48