...
Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид

Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид

Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид

Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер и игри за Android и Ios што можете да ги преземете бесплатно преземање датотеки со директна врска.

3D игра за куглање Андроид Преглед за бесплатно преземање

Еден од најдобрите, најреалистични тродимензионални куглање Андроид 3D куглање е популарен. Можете да играте 3D Bowling Hrklt крива и да ја влечете топката со лево или десно движење на прстот на топката и да ја контролирате играта. 3D игра со куглање со врвна графика и тридимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 2.0.1 погоре. Преземете ја новата верзија на тридимензионални игри Bowling 3D Bowling за Android.

Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид

Денеска сме една од најновите верзии на играта 3D Bowling Почитувани корисници на страницата ви стојат на располагање, се надеваме дека уживате во преземањето на оваа игра.Уште една одлична игра: Фудбал 3D игра Андроид бесплатно преземање

Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид

Играта има 3D куглање:

– Тридимензионална средина

- Висока графика

- 5 различни игра

– Жанр спорт

- Погоден за сите возрасти

- Поддржува App2SD

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Погоден за сите системи Андроид 2.0.1 и нагоре.

Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид

Ова е најдобрата и најреална 3D игра за куглање на телефоните со Android.

Тоа е единствената игра со куглање која целосно го опфаќа неверојатниот 3D физички мотор и ефекти.

Бидете најдобриот играч во светот во 3D игра за куглање.

Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид

Колку последователни удари можете да постигнете Карактеристики на играта: зачудувачка 3D графика. Најсовремен 3D физички мотор за вистинска акција на иглички.

5 срамота боречка сцена.

Повеќе топки за куглање во секоја сцена.

Следење на детална статистика.

Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид

Како да играш:

Повлечете ја топката налево или надесно за да ја поставите топката за вашето фрлање.

Потчукнете ја топката со прстот до садот.

Направете гест на кривина на екранот за да фрлите кука топка.

 

За повеќе информации : Google Play

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани

Бесплатно преземање на 3D игра за куглање Андроид

3D игра за куглање Андроид Бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Дадовме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

3D Bowling v2.6 За Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Nul48