...
Бесплатно преземање на апликацијата Aladdin за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Aladdin за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Aladdin за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Aladdin за Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и игри за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Аладин Аладин игра една од игрите е многу убава и популарна Андроид систем.

Бесплатно преземање на апликацијата Aladdin за Android

Aladdin Aladdin преземете ја новата верзија за Android. Денеска сме една од најновите верзии на играта Аладин Почитувани корисници на страницата ја имаат на располагање која се надеваме дека ќе биде од интерес за сите вас. Други одлични игри: Апликацијата Mortal Kombat 3 за Android бесплатно преземање

Бесплатно преземање на апликацијата Aladdin за Android

Играта го содржи Аладин:

– Тридимензионална средина

– Графика

– А фази

- Жанр авантура

- Погоден за сите возрасти

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Погоден за сите системи Андроид 2.2 (б)

Бесплатно преземање на апликацијата Aladdin за Android

Како и официјалната порта NES од Virgin Interactive и Aladdin од Super Game, оваа игра е пристаниште на верзијата на Mega Drive на Aladdin. Оваа порта често се смета за многу полоша од тие две, бидејќи страда од лошо програмирање, контроли и откривање судир, како и многу други недостатоци.

Бесплатно преземање на апликацијата Aladdin за Android

Приказната беше целосно изоставена од оваа игра, освен што беше присутен крај. Аладин е блискоисточна народна приказна. Тоа е една од приказните во Книгата за илјада и една ноќ (Американски ноќи).

Бесплатно преземање на апликацијата Aladdin за Android

Апликацијата Aladdin за Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или игрите е целосна и целосна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и апликацијата