...
Игра меѓу нас со Android Apk

Игра меѓу нас со Android Apk

Играјте преку Интернет или преку локална WiFi-мрежа со 4-10 играчи додека се обидувате да го подготвите вселенскиот брод за заминување, но пазете се бидејќи тоа ќе биде измамник што сака да ги убие сите!

Соработниците на екипажот можат да победат со завршување на сите задачи или откривање и гласање на измамникот надвор од бродот.

Измамникот може да користи саботажа за да предизвика хаос, правејќи полесни убиства и подобри алиби.

ШТО ИМА НОВО

* Додадете поддршка за 6-цифрени кодови за простории.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Ажурирано: септември 14, 2020
Големина: 70 м
Инсталации: 100,000,000+
Тековна верзија: 2020.9.9
Потребен е Android: 4.4 и повеќе
Интерактивни елементи: Дигитални набавки
Извештај: Означете како несоодветно

Понудено од: Innersloth LLC
Развивач:
Посетете го веб-сајтот
us@innersloth.com
Приватност
Поштенско сандаче 2532 Редмонд, WA 98073