...
Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Angry Birds 2 Конечно, по долгата студиска верзија 2 Game, играта Angry Birds од Rovio Entertainment Ltd за Android и iOS платформи се објавени кои се од голем интерес.

Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android

Во играта Angry Birds 2 има отстапки со убивање птици и опасни суштества, ќе откриете дека можете да ја комплетирате вашата опрема. Како и со претходните верзии на оваа игра бесплатно во App Store и Google Play се поставени.Уште една одлична игра: CSR Racing 2 Игра Ios бесплатно преземање.

Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android

Играта содржи Angry Birds 2:

– Тридимензионална средина

- Имајте многу висока графика и привлечна игра

- Над 100 предизвикувачки нивоа

- Способност да се игра онлајн со други пријатели

– Погоден за телефони со Android 4.0 и погоре

– Погоден за iPhone 7.0 и погоре

Промени во новата верзија:

- Додадени десетици нови функции

- Додадени дополнителни функции

– Различни оптимизации.Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android

Оваа игра е многу слична на претходните верзии на графички формат за привлечна игра. Прво, во оваа игра треба да управувате со вашите темни суштества до вашата цел, а потоа да ги уништите зградите Bprazyd.Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ. За Мро Информации : Play.mob.org

Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Angry Birds 2 за Android Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра v2.6.5 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја инсталационата датотека редовна верзија на играта Angry Birds 2 за Android – верзија 2.6.5 – Големина: 34 MB : КЛИКНИ ТУКА

 датотека со податоци на играта Angry Birds 2 за Android – верзија 2.6.5 – Големина: 59 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48