...
Babel Rising 3D игра Андроид бесплатно преземање

Babel Rising 3D игра Андроид бесплатно преземање

Babel Rising 3D Game Android Бесплатно преземање Во режимот за еден играч, треба да користите различни тактики и стратегии за да го постигнете резултатот во епски ситуации и ситуации за преживување.

Преглед:Babel Rising 3D игра Андроид бесплатно преземање

Со извонредната моќ на Babel Rising 3D играта, ги имате луѓето од Вавилон да ја градат познатата кула на Вавилон.Mahluk Dark demon Игра Андроид Бесплатно преземање.Babel Rising 3D игра Андроид бесплатно преземање

Потрудете се и отворете ги овие арогантни луѓе да стигнат до Бога.Babel Rising 3D игра Андроид бесплатно преземање

Последователните интервенции ќе ги спречат градителите на кулата и свештениците да се спротивстават на бескрајните бранови на природни катастрофи.Babel Rising 3D игра Андроид бесплатно преземање

Не покажувај никаква милост!Babel Rising 3D игра Андроид бесплатно преземање

Ако видите каков било лизгач во игра, можете да ја намалите графиката на играта преку поставките во менито.

Ако проблемите продолжат, исклучете ја играта или рестартирајте го телефонот еднаш.

Карактеристики на играта на Babel Rising 3D:

- Искусете ја најдобрата 3D графика помеѓу игрите

- Казни на Вавилон за време на 15 единечни борбени мисии или тестирање на вашите вештини во режим на преживување

– Употреба на четири елементи оган, воздух, почва и вода во одредени сили

– Контроли оптимизирани за мобилни телефони и таблети со контроли со повеќе допир

- Откријте 3 нови сили во оваа верзија: Елементарен дух, Комбо дух, Милост дух

- Има 100 предизвици за да го зголемите вашиот апокалиптичен арсенал со награди

Babel Rising 3D игра Андроид бесплатно преземање

Бесплатно преземање на Babel Rising 3D игра Андроид.