...
Игра Boom Boom Hamster Golf Андроид Бесплатно преземање

Игра Boom Boom Hamster Golf Андроид Бесплатно преземање

Игра Boom Boom Hamster Golf Андроид Бесплатно преземање

Boom Boom Hamster Game Golf Android Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на Android и Ios софтвер и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Игра Boom Boom Hamster Golf Андроид Преглед за бесплатно преземање

Играјте Boom Boom Hamster Golf ве поканува на голф за убава и возбудлива игра. Играјте за да го намалите вашиот просек; играјте за поени и видете како рангирате во Game Center; играјте за монети и посетете ја нашата Продавница за секакви подароци за да го направите целиот ден позабавен или едноставно поминете го времето на опсегот со мини-игра на вежбање целни хрчаци

Игра Boom Boom Hamster Golf Андроид Бесплатно преземање

Boom Boom Hamster Golf играта со тридимензионална графика се убави и привлечни.Уште една одлична игра:Бесплатно преземање на играта за џет ски шампионатот 2013 за Android.

Игра Boom Boom Hamster Golf Андроид Бесплатно преземање

Карактеристики Play Boom Boom Hamster Golf:

– Тридимензионален

- различни нивоа

- Погоден за сите возрасти

– Датотеки за мобилни податоци.

Игра Boom Boom Hamster Golf Андроид Бесплатно преземање

Опис:

Не мора да бидете професионален играч на голф за да уживате во Boom Boom Hamster Golf. Едноставно треба да сакате да пукате слатки хрчаци од топ на најфантастичните терени за голф во светот. Овие први девет дупки се случуваат на егзотичниот курс за изгубени острови, кој се наоѓа некаде надвор од вашиот западен брег.

Девет уникатни островски кластери ги прикажуваат дупките, но внимавајте на чудовиштата што живеат на некои од овие острови. Мразат голфери да газат по целата нивна трева, но со малку среќа можете да ги победите.

Забава за сите! Затоа, земете неколку хрчаци, облечете ги и кликнете на линковите

Игра Boom Boom Hamster Golf Андроид Бесплатно преземање
За HammerCat Studios:

Играњето на конзолата застари, па некои од најкреативните програмери, уметници и аниматори се здружија во HammerCat Studios за да ја здружат својата имагинација. Boom Boom е нивниот прв скок во прекрасниот свет на мобилните игри.

Ако ви се допаѓаат нашите игри, ве молиме раширете го зборот - и позитивни критики. Ние сме нови.

Ни треба поттик

Играјте Boom Boom Hamster Golf Golf за Андроид хрчаци директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации: m

Игра Boom Boom Hamster Golf Андроид Бесплатно преземање

Boom Boom Hamster Game Golf Android Бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер .