...
BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање

BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање

BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање

BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање која е метаморфоза на умствените игри во решавањето на неверојатните и неконвенционални загатки. Во играта му помагаме на мал мозочен робот против злобен робот кој ја напаѓа неговата планета. Секое следно ниво и секој следен предизвик е нова задача.

Преглед:

BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање

Опис: Во играта BRAIN IT Amazing Adventure, го предизвикувате вашиот ум со различни и сложени загатки.Бесплатно преземање на IPA-игра за спортска Ipa за iOS.BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање

Во оваа игра, зли роботи ја нападнаа вашата планета, сега треба да ги оддалечите од вашата прекрасна земја.BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање

Мозок Тоа е мозок со многумина.BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање

Внимавајте да не пропуштите никакви скриени предмети бидејќи тоа ќе ви овозможи да решите некои од нивоата. Ако сакате загатки засновани на мозок и вежби по физика, BRAIN IT е играта што ја барате.BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање

* Откријте одлична приказна
* Истражете уникатни нивоа
* Реши го проблемот
* Соберете време за чаша
* Промешајте го мозокот

Преземете ја играта сега и разнесете го мозокот!

Фејсбук: http://www.facebook.com/BrainiTGame

© Клиника за непроспиени ™

Играта има одлична физика, а нејзината графика и анимација се лажни, што има посебна убавина.

Мора да ги решите чудните загатки во оваа игра и да најдете начин да ги отстраните овие суштества од вашата земја. Исто така, во играта, скриените предмети, отворете ги очите и пронајдете ги.

Преземете BRAIN IT Amazing Adventure за iPhone и iPad BRAIN IT Amazing Adventure
Цена: бесплатно
Категорија: Игри за iPhone и iPad | Загатка
Производител: Sleepless Clinic Ltd
Датум на издавање: 13 август 2015 година
Последно ажурирано: Декември 16, 2012
Верзија: 2.0
Големина на датотеката: 66.0 MB
Продавач: Sleepless Clinic LTD.
Резултат: 2
Применлива возраст: 4+
Компатибилност Потребна е iOS 7.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

BRAIN IT Неверојатна авантуристичка Ipa игра Ios бесплатно преземање

BRAIN IT Amazing Adventure Ipa Game Ios Бесплатно преземање Исто како и во физичките игри, физичкото ниво е исто, но има некои нивоа на тренирање на мозокот. Му помагаме на мозочниот робот да ме наполни со несоодветни закачки за мозок преку последователни нивоа, приближувајќи нè до финишот, кој ќе ја одреди судбината на целата планета.