...
Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

Бесплатно преземање на играта Buddy And Me Ios

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/buddy-me-dream-edition/id637897973?mt=8″] App Store[/button]

Бесплатно преземање на играта на Buddy And Me Ios од Null48.com.

Преглед:

Бади и јас и моите пријатели играме со најновата верзија За сите издадени уреди.
Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

играта мои пријатели и со многу висока графика и дводимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 2.3 и iOS 4.3 е ​​отворена, се надевам дека ќе уживате во преземањето на оваа игра. iOS 4.3 и погоре е висока, се надевам дека уживате во преземањето на оваа игра.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта на мртов ефект за Android.

Бесплатно преземање на играта Buddy And Me Ios

 

Некои карактеристики на играта Бади и јас:

– Дводимензионална средина за игра

- Висока графика на играта

- Жанр авантура

- Погоден за сите возрасти

- Споделете резултати пријатели

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Погоден за сите iOS 4.3 системи Android 2.3 и нагоре и нагоре.

Бесплатно преземање на играта Buddy And Me Ios

Со помош на Бади, заедно се лизгаат, скокаат, замавнуваат, отскокнуваат и летаат низ бескрајната маѓепсана шума од препреки инспирирани од куќички на дрво, љубопитни суштества и природни чуда.

Бесплатно преземање на играта Buddy And Me Ios

Откријте го прекрасниот свет на Buddy & Me, исполнет со преслатки ликови, прекрасно насликани пејзажи и привлечна саундтрак.

 

Бесплатно преземање на играта Buddy & Me Android

Споделете ги резултатите од таблата на водачи и достигнувањата со пријателите.

Единствениот начин на кој оваа игра може да стане послатка е ако навистина ве прегрне.

JoystiqОд ликовите до анимацијата и на крајот назад кон музиката.

Оваа игра има талент за поштеда.

Family Friendly Gaming е прекрасен свет и причина повторно да почувствувате како е да се биде дете.

Победник на 148 апликации, награда за избор на луѓе, 2013 iFest Seattle.

Играјте Buddy And Me and my friends за Android, iPhone, iPad и iPod директна врска до страницата за преземање American.

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани

Бесплатно преземање на играта Buddy And Me Ios

Бесплатно преземање на играта Buddy And Me Ios, кликнете на долу за врската, почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.