...
Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android

Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android

Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android Користете ја мапата на играта за да прегледате различни животни како што се Газал, зумбул, демон, жирафа, слон и други познати животни. Во текот на играта, има многу одлуки пред вас, можете да се обедините со други мачки и да учествувате во големи и различни ловови.

Преглед:Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android

Станете едно од најбрзите животни на планетата со влегување во оваа игра.iUarchiver Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање.Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android

Секогаш бидете внимателни бидејќи ве чекаат разни непријатели во отворениот свет.Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android

Можете да ги испробате режимите за соработка и PvP во режимот онлајн и мултиплеер и да уживате во играта.Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android

Оваа авантура можете да ја доживеете со играчи од целиот свет. Предизвикајте ги играчите во вистински лов да добијат највисок резултат.Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android

Сега изберете го вашиот омилен измамник и направете го уникатен. Ваше е да одлучите какви вештини треба да ги надградите или кои карактеристики да ги развиете за на крајот да станете еден од најуспешните африкански гепарди.

Гепардот има карактеристики:

- Способност за играње онлајн и мултиплеер

- Прекрасна 3D графика

- Истражете ја прекрасната околина на Африка

– Постоењето на реални животни

- Способност да ја развиете и подобрите вашата личност Чита

- Способност за играње во кампањи за лов на повеќе играчи или PvP

– Има мазни и уникатни перформанси

Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android

Бесплатно преземање на играта Cheetah Apk за Android Истражете ја обичната и отворена земја и искористете ги сите вештини за да станете најбрзиот ловец како гепард.