...
Бесплатно преземање на апликацијата City Tunes Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата City Tunes Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата City Tunes Ipa за iOS

City Tunes Ipa апликација iOS Бесплатно преземање за iPhone и iPad City Tunes – Слушајте ги градските медитативни звуци и звуци, музика за медитација за спиење за релаксирачка релаксација и медитација

Преглед:Бесплатно преземање на апликацијата City Tunes Ipa за iOS

Опис: Ова е збирка звуци од градот! Сите звуци се исклучително високи.Позадини со боја Splash – Splash Arts & Photos Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање.Бесплатно преземање на апликацијата City Tunes Ipa за iOS

Ова е гласот на градот. Сите звуци со многу висок квалитет, неограничена репродукција.Бесплатно преземање на апликацијата City Tunes Ipa за iOS

Почувствувајте го градот и нурнете се во себе. Прошетајте по живи улици, слушнете го гласот на толпата што минува покрај автомобилот.Бесплатно преземање на апликацијата City Tunes Ipa за iOS

Одете во супермаркет, слушајте ги гласовите на клиентите, масите, крцкајте во корпите за пазарење меѓу редови.Бесплатно преземање на апликацијата City Tunes Ipa за iOS

Вратете се на улица, напнете на полицајци, бркајте автомобили, слушајте сирени и врескајте гуми.

Посетете бучен ноќен клуб и курс исполнет со забава во кој се пеат имињата на вашите омилени клубови.

Потоа направете пауза, бегајте од градот, слушајте го ритамот на возовите што минуваат, тропате во мало кафуле и згради на оддалеченост од ехо.

Конечно, кога врне, пукнете, тропајте со пешачки битумен и чадори и брзо скријте се од времето.

Со оваа апликација, можете да ги слушате звуците на моторот, автомобилот, улицата, клубот и така натаму.

Ако внимателно ги погледнете фотографиите, ќе откриете дека програмата има исклучително убава околина и ви предлагам да ја искусите.

Преземете ја апликацијата City Tunes
Цена: 4.99 УСД
Категорија: Изведба
Производител: Hibercon Technologies
Датум на издавање: март 28, 2014
Последно ажурирање: 05 1396 година
Верзија: 2.0
Големина на датотека: 147.8 МВ
Продавач: Hibercon Technologies
Применлива возраст: 4+
Компатибилност Потребна е iOS 7.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Бесплатно преземање на апликацијата City Tunes Ipa за iOS

City Tunes Ipa апликацијата iOS Бесплатно преземање Со City Tunes, можеме да слушаме различни звуци на град со свои, а оваа програма е по цена од 4.99 долари во продавниците, која можете да ја преземете од Apple iPad бесплатно.

Апликација за iOS

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48