...
Бесплатно преземање на играта Crazy Escape 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Crazy Escape 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Crazy Escape 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Crazy Escape 2 за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Играта Crazy Escape 2 е авантуристичка игра со тридимензионална графика, мора да сте луда игра за бегство (паркур) за да контролирате млад човек кој е во бегство,

Бесплатно преземање на играта Crazy Escape 2 за Android

 

во оваа игра треба да ги поминете сите предмети и пречки кои лесно се преминуваат пред вас, Android е, се надевам дека ќе уживате во забавата на играта.Уште една одлична игра: Игра DR Slender Episode 1 бесплатно преземање на Android.

Бесплатно преземање на играта Crazy Escape 2 за Android
Играта има а crази бегство:

– Тридимензионална средина

– Графика

- Жанр авантура

– А фази

– За телефони со оперативен систем Андроид

Бесплатно преземање на играта Crazy Escape 2 за Android

Crazy Escape 2 верзија: 1.2

Големина: 22.45MB

Јазик: Англиски

Crazy Escape 2 (Gatta3 Hakem 2) е авантуристичка игра со вкрстена акција, ќе сакате да контролирате млад човек на улица лудо бегство, мора да скокате, да ве натера да изгубите енергија за да избегате од секакви предмети, но и да обрнете внимание што е можно повеќе шише за собирање со цел да ја одржите вашата енергија во вашиот живот. Конечно можеш да избегаш

Високо успешното продолжение на играта за бегство од соба „Мораш да избегаш“ конечно е објавено! Влезете внатре и видете дали сте доволно паметни за да ги победите сите предизвици што ги нуди оваа епска игра со загатки

Преземете ја Crazy Game Crazy Escape 2 Escape 2 за Андроид со директни врски од страницата за преземање американски

За повеќе информации : Android Game365

Бесплатно преземање на играта Crazy Escape 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Crazy Escape 2 за Android Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.