...
Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Игра Cut The Rope 2 со сечење јажиња и поставете ја точната прецизност, бонбоните прикачени на јажето во устата, ставете малку чудно. Во играта треба да го пресечете јажето 2 во секоја фаза за да заработите повеќе поени и да ги добиете сите ѕвезди да ги поминат сите пречки и животни и други непријатели. Исечете ја графиката на играта Rope 2 и тридимензионалната околина дизајнирана да одговара на целиот систем е Android 4.0 и повеќе.

 

Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android

Денес сме една од најновите верзии на играта Cut The Rope 2 што ја ставивме на чело, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа игра.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на игра со снајперист 3D убиец за Android.

Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android

Карактеристики на играта Cut The Rope 2:

– Тридимензионална средина

– Графика

- Квалитетна HD игра

– А фази

– Може да се користи на сите телефони со Android OS

– Погоден за сите системи Андроид 4.0 и нагоре.Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android

Cut the Rope и сите негови повторувања се едни од најдобрите игри достапни на мобилните уреди. Денес, првото вистинско продолжение, Cut the Rope 2, е објавено за уредите со iOS, кое носи 5 нови светови, 120 нови нивоа и уште неколку промени во старата формула за загатки базирана на физика.Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации : Play.mob.org

Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android Кликнете на долу за врска почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер .

Игра v1.8.2 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја стандардната верзија на Cut The Rope 2 – верзија 1.8.1 – 42.78 мегабајти: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Игра v1.6.6 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја редовната верзија на играта Cut The Rope 2 – Верзија 1.6.6 – Големина: 47 MB ​​: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Cut The Rope 2 v1.0.3 За Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете игра Cut The Rope 2 – Верзија 1.0.2 – Големина: 41 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48