...
Бесплатно преземање на играта на Дејл Хардшовел IOS

Бесплатно преземање на играта на Дејл Хардшовел IOS

Бесплатно преземање на играта на Дејл Хардшовел IOS

Бесплатно преземање на играта Dale Hardshovel Ios од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Помогнете му на познатиот археолог Дејл Хардшовел да ја реши мистеријата на Блумстоун во оваа брза и возбудлива игра со загатки! Можете ли да ги најдете сите парчиња од овој древен артефакт и да ја решите безвременската мистерија? Нурнете во занданите преполни со мумии за да соберете корисни клучеви и да заработите егзотични трофеи. Ќерката на Дејл, Дејзи е исто така заедно за возење, и ќе биде драгоцено богатство додека го истражувате Египет.

Бесплатно преземање на играта на Дејл Хардшовел IOS

Dale Hardshovel игра со графика и е погоден волумен. За наоѓање стари работи и следните чекори за наоѓање поени во играта. Уште една одлична игра Ios: Бесплатно преземање на играта Palm Kingdoms 2 Deluxe Ios.

Бесплатно преземање на играта на Дејл Хардшовел IOS

  • Играта го содржи Дејл Хардшовел:

- Напишете авантуристичка игра

– Графика и соодветен волумен

– Поддршка за iOS 4.2 и погоре

- Погоден за сите корисници

Бесплатно преземање на играта на Дејл Хардшовел IOS

Играјте Dale Hardshovel за iPhone и iPod и iPad директно од страницата за преземање American.

Бесплатно преземање на играта на Дејл Хардшовел IOS

Поврзано со страницата: Јаболко / игри со големи риби

Бесплатно преземање на играта на Дејл Хардшовел IOS

Бесплатно преземање на играта на Дејл Хардшовел IOS

Dale Hardshovel Game Ios Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48