...
Бесплатно преземање на играта Dragon & Shoemaker за Android

Игра Dragon And Shoemaker Бесплатно преземање на Android

Игра Dragon And Shoemaker Бесплатно преземање на Android

Играта Dragon And Shoemaker за Android Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер и игри за Android и Ios Можете да преземете датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Играјте Dragon & Shoemaker, една од најзаразните и Qshtgtryn Android игрите, оваа игра базирана на една од најпопуларните полски легенди е направена.

Бесплатно преземање на играта Dragon & Shoemaker за Android

тродимензионална околина на играта и е дизајнирана со висока графика.Играјте Dragon & Shoemaker за Android 2.2 и погоре, се надевам дека ќе уживате додека ја играте.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Bloody Dungeons за Android .

Бесплатно преземање на играта Dragon & Shoemaker за Android

Играта содржи Dragon & Shoemaker:

– Тридимензионална средина

– Графика

- Жанр акција и авантура

– Погоден за Android 2.2 и погоре.

Dragon & Shoemaker е предизвикувачка и исклучително заразна 3D игра со платформа за странично лизгање, базирана на една од најпопуларните полски легенди за Shoemaker и злобниот Dragon.

Играта ќе ве однесе на патување низ раниот средновековен свет на Краков и неговата околина.

Бесплатно преземање на играта Dragon & Shoemaker за Android

Вашата цел е да го водите Shoemaker низ пет различни и возбудливи локации и да станете легендарниот херој на Краков - убиецот на змејови.

Бесплатно преземање на играта Dragon & Shoemaker за Android

Тоа е возбудлива авантура сместена помеѓу најпознатите места и згради на Краков, како што се Кралскиот замок Вавел, Клот Хол, реката Висла и многу повеќе.

Dragon & Shoemaker ќе ве вовлече во бајковит свет долго време.

Бесплатно преземање на играта Dragon & Shoemaker за Android

Карактеристиките на играта:
Приказна базирана на стари легенди во Краков
Едноставна и зависна игра
Нацртана рачно графика како бајка
Многу забава за сите, од деца до баби и дедовци

Повеќе од 2 500 000 играчи

Во свет преполн со мртвите, вие преживеавте…, но колку долго?

Кога мртвите воскреснуваат, бегај!

Сигурно ќе уживате во неговата фасцинантна игра.

следните линкови за преземање на нашата игра.

Способност да разговарате со пријателите додека играте

Pewdiepgame денес привлече многу фанови и повеќе од 100 милиони корисници ширум светот ја добија оваа игра.

Играјте Dragon & Shoemaker Shoemaker Android Dragon и директна врска до страницата за преземање American

За повеќе информации: Google Play

Игра Dragon And Shoemaker Бесплатно преземање на Android

Бесплатно преземање на играта Dragon And Shoemaker за Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.