...
Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Loot Ios

Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Loot Ios

Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Loot Ios

Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Scrooges Loot Ios од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед:

DuckTales: Scrooge's Loot е видео игра базирана на DuckTales достапна за iOS и Android. Првпат беше објавен во Канада на 26 јули 2013 година, а подоцна се појави и во други земји. Развиен е од Дизни интерактивни студио и Комплекс игри.

Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Loot Ios

 Играта DuckTales за Ios 4.3 е ​​завршена. Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Worms 3 IosDuckTales: Scrooge's Loot е нов лов на богатство со Скруџ МекДак, познат лик кој сака постојано да има се повеќе пари. Задоволете ја постојаната ненаситност на Скруџ.

Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Loot Ios

  • Играта содржи DuckTales:

– Тридимензионален

– Соодветна големина

- различни нивоа

– Користете 4 знаци

– Погоден за iOS 4.3 и погоре

Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Loot Ios

Википедија
Почетен датум на издавање: 26 јули 2013 година
Развивач: Дизни интерактивни студија
Објавена: Disney Mobile
Режим: Видео игра со еден играч
Платформи: Android, iOS

Игра Thales Duke DuckTales Scrooges Loot за iPhone и iPad и iPod директна врска до страницата за преземање Американ.

Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Loot Ios

Поврзана страница: iPhone

Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Loot Ios

Бесплатно преземање на играта DuckTales Scrooges Loot Ios

DuckTales Scrooges Loot Ios игра Бесплатно преземање Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра За Ios

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48