...
Бебешка игра со јајца за Android бесплатно преземање

Бебешка игра со јајца за Android бесплатно преземање

Egg Baby е неверојатно забавна и забавна игра која ви овозможува да третирате и да се грижите за слатко јајце како вашето домашно милениче.

Јајцата во оваа игра се како нацистичко милениче на кое му треба многу грижа и внимание.

Преглед:

Исплакнете, измијте ги и навремено извејте ги јајцата за да бидат здрави толку среќни и да ви подари паричка.Бебешка игра со јајца за Android бесплатно преземање

Патот што сакате да го истражите е важен бидејќи сè што правите во таа насока го обликува неговиот карактер.Бебешка игра со јајца за Android бесплатно преземање

Во зависност од личноста на која ќе го одгледувате јајцето, во иднина ќе станете друго животно.Бебешка игра со јајца за Android бесплатно преземање

Можете ли да ги соберете сите овие животни? Ако не се грижи добро, тој е болен и може да умре.Бебешка игра со јајца за Android бесплатно преземање

Затоа, потрудете се да добиете здрава јајце клетка и на крајот да имате прекрасно милениче.Бебешка игра со јајца за Android бесплатно преземање

Карактеристики на играта Egg Baby:

Поседување на сопствено милениче со шрафирање со ваш сопствен метод

– Има разни убави алишта за покривање јајца

– Грижете се за вашите јајца со јадење, чистење, украсување, читање книги, играње и…

– Навремено ведење јајца за здрави семиња

- Станете јајца во 6 различни миленичиња врз основа на вашата грижа

– Чувајте ги животните од нивните јајца во задниот двор за да добијат различни подароци и да одгледуваат нови јајца.

Преземањето е многу едноставно: изберете ја саканата датотека и кликнете „преземи бесплатна игра на американски веб-страница“, потоа изберете Која верзија ви е потребна.

Автор: Никс Хидра

Извештај: Означете како несоодветно

За повеќе информации: играјте Google

(Андроид и IOS) Игри и апликации бесплатно преземање од Null48, со директна врска со чудовишта до американскиот сајт за преземање.

Бебешка игра со јајца за Android бесплатно преземање

Во оваа игра да се има среќно и здраво семе значи богати јајца. Само не заборавајте дека овие прекрасни јајца се љубители на облекување, читање книги и мали игри кои можете да ги добиете од овој начин многу монети.