...
Најди начин: Заразна загатка игра Бесплатно преземање на Android

Најди начин: Заразна загатка игра Бесплатно преземање на Android

Најди начин: Заразна загатка игра Бесплатно преземање на Android

Find A Way: Addictive Puzzle Game Бесплатно преземање Андроид Со преку 1200 предизвикувачки и предизвикувачки фази, Find A Way е една од најдобрите достапни игри во жанрот загатки.

Преглед:Најди начин: Заразна загатка игра Бесплатно преземање на Android

Find A Way е едноставна игра во минималистички стил каде што треба некако да ги поврзете точките.Бесплатно преземање на играта Order & Chaos 2 Redemption за Android.Најди начин: Заразна загатка игра Бесплатно преземање на Android

Оваа игра воодушевувачка е многу едноставна и привлечна за сите возрасти.Најди начин: Заразна загатка игра Бесплатно преземање на Android

Оваа игра е формирана со многу едноставна идеја, во која има мрежа од точки и квадрати кои треба да ги поврзете еден со друг.Најди начин: Заразна загатка игра Бесплатно преземање на Android

Точките не можат да се поврзат двапати, и секако сите точки на крајот мора да се поврзат една со друга.Најди начин: Заразна загатка игра Бесплатно преземање на Android

Друго Опис: Најдете начин од серијата загатки игри Zero Logic Games.

Играта може да ги фасцинира ентузијастите на загатки и е една од најзаразните игри во светот.

Дизајнот на средината на играта е целосно минимален и едноставен за да ви помогне да се опуштите за време на играта.

Можете да ја играте оваа фасцинантна игра на неколку нивоа.

Секое ниво на играта се состои од неколку различни фази, кои постепено стануваат потешки

Карактеристики на играта Најди начин:

– Ноќен режим за намалување на транспарентноста на екранот за да се намали заморот на очите

– Постојат помошни режими за решавање на тешки процеси

- Едноставна и зависна игра

- Едноставен дизајн на простор за игра

Најди начин: Заразна загатка игра Бесплатно преземање на Android

Find A Way: Addictive Puzzle Game Бесплатно преземање Андроид Комбинирањето на сите овие е заразна игра со загатки што го предизвикува вашиот ум.

Игра 4.1.1 за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48