...
Квиз за загатка со лого на фудбалот Игра Андроид бесплатно преземање

Квиз за загатка со лого на фудбалот Игра Андроид бесплатно преземање

Квиз со загатки за фудбал со лого Игра Андроид бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Игра Фудбал: квиз со лого загатки како игра обезбедена за забава е насочена кон правење загатки кои се логоа на фудбалските тимови. Можете да научите фудбал во игра со повеќе од 60 лого и по завршувањето да го зачувате во меморијата на вашиот телефон. Парчињата за мозаик за 3 * 3 се во првите фази и во секоја фаза се зголемува бројот на компоненти, и не треба само да се фокусирате на сложувалката.

Квиз за загатка со лого на фудбалот Игра Андроид бесплатно преземање

Игра Фудбал: квиз со лого загатка за компактен и забавен.Уште една одлична игра: Вкусен мед игра Андроид бесплатно преземање.

Квиз за загатка со лого на фудбалот Игра Андроид бесплатно преземање

 

Карактеристики квиз за сложувалки со логото Play Football:

- Повеќе од 60 различни фази

– Парчињата од сложувалката 1-20 3 * 3

– Чекор 21-52 парчиња загатка 4 * 4

– Чекор 5 * 5 парчиња загатка 53-63

– Ажурирано лого

- Погоден за Android OS

Фудбалското издание на Logo Puzzle Quiz
Ако сакате квиз за лого, фудбал и загатки, тогаш ќе ви се допадне ова издание. Многу релаксирачка игра загатки со логоа на најпознатите фудбалски тимови во светот! Само пробај го.

Квиз за загатка со лого на фудбалот Игра Андроид бесплатно преземање

Повлечете ги парчињата од сложувалката на вистинското место за да ја рекреирате сликата.

Полесно е да ја решите загатката ако прво се обидете да видите за кое фудбалско лого се работи. Колку повеќе напредувате, сложувалката станува потешка!
Обидете се да ги соберете сите логоа.

Квиз за загатка со лого на фудбалот Игра Андроид бесплатно преземање

Нивоа на вештини:

Лого 01 – 15 : 3×3 парчиња загатка
Лого 16 – 45 : 4×4 парчиња загатка
Лого 46 – 65 : 5×5 парчиња загатка
Лого 66 – 70 : 6×6 парчиња загатка
Повеќе фудбалски логоа во ажурирања

Квиз за загатка со лого на фудбалот Игра Андроид бесплатно преземање

 

Лого загатка квиз исто така има:

Избирач/колекционер на лого
Поставете фудбалски слики како позадина
Зачувајте ја играта на SD

Играјте Фудбал: квиз игра со загатки со лого за лого за Android со линк за преземање директно од Американ

За повеќе информации: Google Play

Квиз за загатка со лого на фудбалот Игра Андроид бесплатно преземање

Фудбалско лого загатка квиз Игра Андроид Бесплатно преземање кликнете на подолу за врска почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер .