...
FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios бесплатно преземање

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios бесплатно преземање

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios бесплатно преземање

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Софтверот FotoRus има повеќе од 100 списанија и повеќе од 60 шаблони за колажи во форма на рамки е значајно. Можете да видите преку оваа исклучителна комбинација на софтвер со повеќе од 200 различни дизајни и убава внатрешност. Овој софтвер е погоден за сите системи Андроид 2.3 и iOS 6.1 и погоре е висока. Денес ја имаме најновата верзија на софтверот FotoRus за да обезбедиме значителна надеж дека сите корисници ќе бидат почитувани.

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios бесплатно преземање

 Совршен уредник на фотографии за Инстаграм, Фејсбук и Твитер. Нема слика за сечење за социјални медиуми - можете да објавувате фотографија со целосна големина на Инстаграм, Фејсбук и Твитер без да сечете! 3. Фото колаж. уредувач на фотографии што ви помага да колажирате повеќе фотографии со различни обрасци на рамки и фото решетки. Додавање текст на фотографии - пишувајте текстови на вашата слика користејќи различни фонтови. Можете да ја промените големината, бојата и да примените некои кул текстуални ефекти на нив. Друга одлична апликација за Ios: Tictoc бесплатна апликација за SMS и текстуални пораки Ios бесплатно преземање.

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios бесплатно преземање

  • Апликацијата има FotoRus:

– Можност за промена на GIF на сликата

– Променете ги фотографиите како анимирани

– Професионалното има различни ефекти

– Има повеќе од 100 шаблони во форма на списание

– Повеќе од 60 рамки за колаж со

– Можност за креирање композитни слики со над 200 различни дизајни

– Можност за преземање нови дизајни преку Интернет

- Споделете слики

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддршка за Android 2.3 и погоре и iOS 6.1 и погоре

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios бесплатно преземање

За повеќе информации : iTunes

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios бесплатно преземање

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios бесплатно преземање

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios бесплатно преземање

FotoRus Photo Editor Pro апликација Ios Бесплатно преземање кликнете на подолу за врска почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер .

App V 6.8 – Преземете од App Store Големина: 61 MB

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48