...
Игра Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање

Игра Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање

Игра Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање

Играта Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед:

една од најновите верзии на играта што е достапна за сите корисници на страницата ја почитуваат, играта оружје зомби одговара на целиот систем iOS 4.3 е ​​горе, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа игра.

Игра Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање

Експлозија во напуштен град. Зомби орди се појавуваат од никаде. Вие сте единствената надеж на човештвото.
Инфилтрирај се во напуштениот град, преполн со зомби, лоцирај го потеклото на епидемијата и пукај ги, убиј ги, истреби ги од постоење!

Игра Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање

карактеристики:

1) Најбрзо и најинтензивно искуство со стрелање, лојално на традицијата на аркадни стрелци.
2) Најинтуитивни, лесни за учење контроли на допир.
3) 150+ уникатни фази на „Кампања“, : Без нивоа на повторување или копирање и залепување.

Игра Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање

  • Играта има Gun Zombie 2:

– Тридимензионална средина

– Графика

- Жанр хорор и акција

 

Игра Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање

За повеќе информации: Itunes

Игра Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање

Игра Gun Zombie 2 Ios бесплатно преземање

Gun Zombie 2 Game Ios бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра v1.0.1 за iOS

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48