...
Играта Half Life Dot Kich за Android бесплатно преземање

Играта Half Life Dot Kich за Android бесплатно преземање

Играта Half Life Dot Kich за Android бесплатно преземање

Бесплатно преземање на играта Half Life Dot Kich за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Полумртов игра Half Life – Dot Kich по верзијата за компјутер која привлече милиони корисници во претпријатието Sierra беше одлучено да се изгради оваа игра за верзии на Android. Како играч од прво лице влегува во игра.

Играта Half Life Dot Kich за Android бесплатно преземање

Оружјето наменето за убивање на непријателите во секоја фаза е различно. За тридимензионална графика и е погоден за оперативниот систем Android.Уште една одлична игра:Бесплатно преземање на играта Home Run Derby за Android

Играта Half Life Dot Kich за Android бесплатно преземање

Карактеристики на играта Half Life – Dot Kich:

– Тридимензионален

- Висока графика

– Фаза

- Погоден за Android

- Професионални поставки во играта

Играта Half Life Dot Kich за Android бесплатно преземање

Ова е бестселерот на Half Life на мобилниот телефон на сите времиња.
Непријателите во играта се доста богати, вклучувајќи суштества од Xen до Headcrab, Bullsquid, Houndeye или како војници во HECU силите, командоси... Чудовиштата во играта се доста разновидни.

Играта Half Life Dot Kich за Android бесплатно преземање

Повеќето може да бидат убиени со директни конфронтации, особено „шефот“ за секое поглавје го принудува играчот да манипулира со факторите на животната средина за да го убие duoc. каде што топографијата и гравитацијата се многу различни од Земјата.

Играта Half Life Dot Kich за Android бесплатно преземање

Преземете ја играта Half Life – Dot Kich half-lives за Андроид со директни линкови од страницата за преземање американски

За повеќе информации : Android Game365

Играта Half Life Dot Kich за Android бесплатно преземање

Half Life Dot Kich Игра Андроид Бесплатно преземање кликнете на подолу за врска почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер .