...
Бесплатно преземање на играта Heritage Android

Бесплатно преземање на играта Heritage Android

Бесплатно преземање на играта Heritage Android

Heritage Game Android Free Download By Null48.com Free Download Android apps & games You Can Download Files Direct Link Download For Free.

Преглед:

Heritage Heritage е една од најубавите акциони игри и системи за играње Android. Heritage're во играта што ја играте како млад војник и вашата задача во оваа игра е да го ослободите светиот храм на поседување опасни непријатели. Наследство Штотуку ја започнавте играта со сите ваши непријатели со кои се борите.

Бесплатно преземање на играта Heritage Android

Главната алатка за вашите кампањи во сите војни, мечевите и ножевите се многу професионални и мора да ги убиете сите. Игра на Heritage со висока графика и тридимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 2.2 и погоре. Денес ние сме една од најновите верзии на играта достапни за нашето наследство, која се надеваме дека ќе биде од интерес за сите корисници.Други одлични игри: Бесплатно преземање на играта Speed ​​Night за Android

Бесплатно преземање на играта Heritage Android

Карактеристики на играта Наследство:

– Тридимензионална средина

– Графика

– А фази

- Акциона игра

- Погоден за сите возрасти

– Со оружје како што се мечеви и ножеви

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Погоден за сите системи Андроид 2.2 и погоре

Бесплатно преземање на играта Heritage Android

Heritage- одлична Action RPG игра за Android платформа.

Ера на агресивни војни. Вие како млад војник ќе ослободите запленет свет храм и одите во опасно, но неверојатно патување во огромен 3D свет.

Бесплатно преземање на играта Heritage Android

Непријателите со кои ќе треба да се борите постојано ќе ви тргнуваат на патот, а мечот ќе ви биде главната алатка. Но, колку подалеку ќе дојдете, толку посилни ќе бидат вашите непријатели и ќе биде тешко да се борите со нив користејќи само нож.

И старата љубезна магија ќе дојде да ви помогне. Подобрете го вашиот карактер во играта со подобрувања и допирање на нови приеми на магија.

За повеќе информации: Androidentity

Бесплатно преземање на играта Heritage Android

Heritage Game Android Free Download click on the below for link wait just 5 second and click skip ads The Apps Or games it’s full and complete Version just download and start Work , We have provided direct link full setup of the game.